Headlines - FunX.nl http://www.funx.nl/headlines Tue, 30 May 2017 05:34:19 +0200 Joomla! - Open Source Content Management nl-nl Boef reageert op beschuldiging dat hij "geen zin had" in meet & greet met autistisch jongetje http://www.funx.nl/news/up-2-date/32891-boef-onterecht-beschuldigd-dat-hij-geen-zin-had-in-meet-greet-met-autistisch-jongetje http://www.funx.nl/news/up-2-date/32891-boef-onterecht-beschuldigd-dat-hij-geen-zin-had-in-meet-greet-met-autistisch-jongetje Vandaag verschenen er berichten in de media dat Boef een meet en greet met een 12-jarig autistisch jongetje geweigerd zou hebben, omdat hij er geen zin in zou hebben. Boef heeft via Instagram laten weten dat er niks van deze beschuldiging klopt en dat hij helemaal niks van de meet en greet afwist.

Opzet

De berichten dat Boef met opzet de meet and greet geweigerd had, verschenen naar aan leiding van een Facebook-post van de zus van het jongetje. In dit bericht verweet ze Boef haar broertje onwijs teleurgesteld te hebben. Ze riep iedereen op het bericht massaal te delen en liken.

Reactie

Boef reageert met een lang bericht op Instagram. Volgens hem moest hij na zijn optreden op het festival in Almelo gelijk door naar een show in Echt. Hij zou helemaal niks afweten van een meet en greet. Volgens hem heeft de organisatie dit zonder overleg ingepland. Daarnaast zou hij nooit de woorden "geen zin" hebben uitgesproken, omdat hij na het optreden direct in de auto stapte om naar het volgende optreden te gaan.

Positief

Boef werkt op dit moment hard om zich positiever in te zetten, daarom is hij "pissig" dat de vrouw deze beschuldigingen online heeft gezet: "Ik denk niet dat je beseft wat de gevolgen zijn van jouw Facebook post. Ik word nu zwart gemaakt in de media voor iets wat ik niet heb gedaan".

Desondanks vindt hij het wel sneu voor haar broertje en de rest van de fans die voor niks op hem hebben gewacht voor een meet en greet. 

"Al die negatieve berichten kunnen we niet terugdraaien en je broertje heeft hier ook helemaal niets aan. Ik laat mijn management contact opnemen om een videoboodschap te regelen voor je broertje. (...) Dit is gewoon een wijze les dat jullie mensen niet zomaar elk artikel dat je leest moet geloven, maar ik wil die strijder niet met lege handen laten zitten. SO naar alle fans die daar voor niets stonden. Ik wist echt van niets."

{instagram https://www.instagram.com/p/BUrgCcFDAmq/?taken-by=boef072 }

]]>
News Mon, 29 May 2017 17:00:32 +0200
Acteur John Wijdenbosch en zijn vrouw en kind omgekomen in tragisch ongeluk http://www.funx.nl/news/up-2-date/32892-acteur-john-wijdenbosch-en-zijn-vrouw-en-kind-verongelukken-in-tragisch-ongeluk http://www.funx.nl/news/up-2-date/32892-acteur-john-wijdenbosch-en-zijn-vrouw-en-kind-verongelukken-in-tragisch-ongeluk De in Suriname geboren acteur John Wijdenbosch is deze ochtend overleden. Hij kwam samen met zijn vrouw en kind om het leven tijdens een tragisch ongeluk.

Ongeluk

De auto van de acteur raakte van de weg op de A6 tussen Lelystyad en Almere en belandde in het water. De politie heeft nog geen idee hoe dit kon gebeuren. Toen de hulpdiensten arriveerden op de plek des onheils waren de slachtoffers al overleden. Op dit moment doen verkeersspecialisten onderzoek naar het fatale ongeval.

Series

John Wijdenbosch speelde onder andere in de Nederlande film en televisieserie Costa. En werd ook bekend door zijn rollen in de televisieseries Fort Alpha en Shouf Shouf.

]]>
News Mon, 29 May 2017 17:14:26 +0200
SLOWJAMIFY SESSIONS: Mavy maakt slowjam van Boefs Habiba http://www.funx.nl/news/funx/32882-slowjamify-sessions-mavy-maakt-slowjam-van-boefs-habiba http://www.funx.nl/news/funx/32882-slowjamify-sessions-mavy-maakt-slowjam-van-boefs-habiba {video "https://www.youtube.com/watch?v=kJSnKqJ-KDg&feature=youtu.be"}

FunX Talent Mavy besloot één van de grootste hits van dit moment te slowjamifyen: Habiba van Boef. Hij heeft de track in een bijzonder jasje gestoken tijdens de Slowjamify Session van deze week. Je kunt Mavy kennen van zijn Caribische versie van Controlla van Drake die hij deed bij de talentenshow FunX Talent waar hij vorig jaar tweede werd. Daarnaast is hij te horen op de track Baller in samenwerking met Bollebof en Joyba. De Rotterdamse artiest bracht in Maart van dit jaar zijn eerste solo single uit en timmert al een tijdje hard aan de weg.

]]>
News Mon, 29 May 2017 14:58:40 +0200
"Ik was 18 toen ik mijn 13-jarige vriendin leerde kennen" http://www.funx.nl/news/funx/32868-ik-was-18-toen-ik-mijn-13-jarige-vriendin-leerde-kennen http://www.funx.nl/news/funx/32868-ik-was-18-toen-ik-mijn-13-jarige-vriendin-leerde-kennen De nu 28-jarige Ronald leerde zijn vriendin kennen toen ze 13 was. "We scheelden toen vijf jaar, maar zo'n groot leeftijdsverschil onder de twintig jaar, vond ik echt te ver gaan." Ronald verbrak de relatie meteen toen hij achter haar leeftijd kwam, maar jaren later vonden de twee elkaar weer terug.

{audiofragment audio=275058 image= }

Gedoemd

Met zijn liefdesverhaal reageerde Ronald op de Critix-stelling: 'Een relatie met een leeftijdsverschil van 10 jaar is gedoemd te mislukken'. Liz en Banny schelen elf jaar en schoven aan in de FunX studio. Volgens Liz draait een goede relatie namelijk niet om leeftijd van het stel, maar om volwassenheid. 

{audiofragment audio=275059 image= }

De meeste FunX luisteraars en Facebook-reageerders waren het met Liz en Ronald eens. Op Facebook bewezen stelletjes dat met een leeftijdsverschil van 10 tot zelfs 27 jaar. Maar dit alles gold volgens de meesten wel pas na je twintigste.

Geen angst

Relatie-expert Jean-Pierre van de Ven denkt echter dat we ons helemaal niet moeten bezighouden met leeftijdsverschil in een relatie.

"Je kunt je laten leiden door angst. Maar je kunt ook denken 'we hebben tien hele leuke jaren, waarin ik er fantastisch uitzie en hij/zij ook en lang leve de lol. En over tien jaar zien we wel weer verder'. Die onbevangenheid kan ik iedereen aanraden."

{audiofragment audio=275060 image=261888 }

]]>
News Mon, 29 May 2017 11:27:03 +0200
Nederland krijgt eerste 4D-bioscoop met geur, regen en bewegende stoelen http://www.funx.nl/news/up-2-date/32876-nederland-krijgt-eerste-4d-bioscoop-met-geur-regen-en-bewegende-stoelen http://www.funx.nl/news/up-2-date/32876-nederland-krijgt-eerste-4d-bioscoop-met-geur-regen-en-bewegende-stoelen Binnenkort zal de bioscoopervaring weer naar een hoger niveau gebracht worden. Bezoekers kunnen dan nog meer in de film worden meegenomen. Dat kan dankzij de techniek van 4DX die na Oslo en Parijs, nu ook naar de Nederlandse bioscopen wordt gehaald.

{facebookvideo url="https://www.facebook.com/Bright.nl/videos/10155853609093906/"}

Regen en wind

In deze 4DX-zalen kunnen de stoelen bewegen naar voren, achteren, de zijkant en ook omhoog. Daarnaast zal de stoel uitgerust zijn met een soort massage-elementen die je bewegingen laten voelen zoals trillingen. Voor elke stoel komt een sproeier en een luchtblazer, daardoor kan het voelen alsof je middenin de regen en de wind staat.

Daarnaast zullen door de hele zaal ook ventilatoren en flitsers hangen die wind en onweer kunnen nabootsen. Er zal zelfs een sneeuwmachine komen te staan.

Dolby Cinema

Daarnaast worden er dit najaar in Rotterdam en Amsterdam twee Dolby Cinema zalen geopend. Dolby Cinema zorgt voor een spectaculaire beeld- en geluidstechnologie in combinatie met een inspirerend design.

{video "https://www.youtube.com/watch?v=_-GqRclsQbQ&feature=youtu.be"}

]]>
News Mon, 29 May 2017 14:16:47 +0200
Trey Songz geeft een heel intiem optreden http://www.funx.nl/news/music/32875-trey-songz-geeft-een-heel-intiem-optreden http://www.funx.nl/news/music/32875-trey-songz-geeft-een-heel-intiem-optreden Dit weekend gaf Trey Songz een optreden in Houston. Tijdens het concert riep hij een fan het podium op om haar te verleiden met een speciale serenade.

{facebookvideo url="https://www.facebook.com/vestivalmusic/videos/1356747307750318/"}

Optredens

Het is niet de eerste keer dat het er zo aan toegaat bij Trey Songz. Ook in o.a. New Orleans werden de dames helemaal gek gemaakt door de zanger..

{instagram https://www.instagram.com/p/BUqLz3hDb9F/?tagged=treysongz }

{instagram https://www.instagram.com/p/BUqLPQmDpBv/?tagged=treysongz }

Reacties

Wat zou jij doen als je op het podium geroepen wordt? En wat zou je doen als je vriendin on stage wordt gehaald? 

{twitter https://twitter.com/nadinebeckles/status/868929042380140544 }

{twitter https://twitter.com/JackedYoTweets/status/868925269284880384 }

{twitter https://twitter.com/iiBreakNecks/status/868596459305746432 }

 

]]>
News Mon, 29 May 2017 13:59:16 +0200
Paul Pogba deelt foto's Mekka: "Mooiste dat ik ooit heb gezien" http://www.funx.nl/news/up-2-date/32872-paul-pogba-deelt-foto-s-mekka-mooiste-dat-ik-ooit-heb-gezien http://www.funx.nl/news/up-2-date/32872-paul-pogba-deelt-foto-s-mekka-mooiste-dat-ik-ooit-heb-gezien {instagram https://www.instagram.com/p/BUop2sYBwYC/?taken-by=paulpogba }

Drie dagen na de winst op Ajax in de Europa League is Paul Pogba, naar Saudia Arabië gevlogen voor het begin van de ramadan. De sterspeler van Manchester United deelt zijn foto's op social media en wenst iedereen een mooie ramadan. 

{twitter https://twitter.com/paulpogba/status/868873417046491136 }

Vasten

De 24-jarige voetballer is moslim, maar het is niet bekend of hij de aankomende tijd zal vasten. Hij zal in juni namelijk uitkomen voor het Franse voetbalteam in de wedstrijden tegen Paraguy, Zweden en Engeland.

{instagram https://www.instagram.com/p/BUnxyx0h_cW/?taken-by=paulpogba }

]]>
News Mon, 29 May 2017 12:54:16 +0200
Parsa010 gisterenavond doodgeschoten in Rotterdam-Ommoord http://www.funx.nl/news/up-2-date/32870-parsa010-gisterenavond-doodgeschoten-in-rotterdam-ommoord http://www.funx.nl/news/up-2-date/32870-parsa010-gisterenavond-doodgeschoten-in-rotterdam-ommoord Gisterenavond werd Parsa010 doodgeschoten in Rotterdam-Ommoord. Parsa werd bekend door zijn interview met Supergaande die viral ging. Hierin werd hem de vraag gesteld 'waarmee mag jouw dochter niet thuiskomen', waarop hij compleet flipte en meerdere malen herhaalde: "MOB, Fuck die chimies". 

{video "https://www.youtube.com/watch?v=xv-xJWZc0ms&feature=youtu.be"}

Overleden

Parsa, die eigenlijk Hassan heet, was aan het barbecueën om de iftar te vieren. Hij was aan het eten op de oprit van een woning toen er een jongen voorbijliep en meerdere schoten loste. Parsa zou ter plekken overleden zijn. De politie doorzocht meteen na de schietpartij de buurt, maar kon de dader niet vinden. Wel is er een vluchtauto gevonden op nog geen kilometer van de plek des onheils. 

Gisteren plaatste hij nog meerdere snaps op zijn verhaal. Deze laatste beelden werden een halfuur voor hij werd doodgeschoten gemaakt.

{video "https://www.youtube.com/watch?v=6zJZDLqhQ94"}

Online

Verschillende artiesten en YouTubers hebben een post over Parsa op social media geplaatst. Sevn Alias laat weten dat hij zijn line “Fuck die chimies, MOB net Parsa”uit de track Tempo niet meer zal rappen tijdens zijn optredens.

{instagram http://www.ad.nl/rotterdam/man-doodgeschoten-tijdens-barbecue-in-rotterdam~ada625a5/ }

{twitter https://twitter.com/alias1oak/status/869115618603261952 }

]]>
News Mon, 29 May 2017 12:21:58 +0200
Lina Ice brengt EP uit met o.a. zouk, tropical tunes, club bangers & bubbling http://www.funx.nl/news/funx/32867-lina-ice-brengt-ep-uit-met-o-a-zouk-tropical-tunes-club-bangers-bubbling http://www.funx.nl/news/funx/32867-lina-ice-brengt-ep-uit-met-o-a-zouk-tropical-tunes-club-bangers-bubbling "Het voelt echt als een bevalling." Dat zei Lina Ice vanmorgen bij Fernando in Start. De zanger, die bekend is van zijn hit Bobbeling Queen, heeft zijn nieuwe EP Icey gedropt. 

meer dan bobbeling king

Lina Ice maakt niet alleen bubbling, maar laat met zijn nieuwe tracks veel meer van zichzelf horen. "Er staat wel bubbling op, maar ook zouk tracks, tropische tracks en club bangers."

{audiofragment audio=275095 image=294473 }

het introspel

Naast babbelen over Lina's EP, speelde Fernando ook nog Het Introspel met hem. Om dit spel te spelen, kreeg de zanger de eerste paar seconden van een zomertune te horen. Hij moest vervolgens zo snel mogelijk de naam en artiest van de track raden. 

{audiofragment audio=275097 image=294476 }

 

]]>
News Mon, 29 May 2017 11:08:57 +0200
50 Cent: "Aankomende serie over drugskartel wordt beter dan 'Power' " http://www.funx.nl/news/films-series/32863-50-cent-aankomende-serie-over-drugskartel-wordt-beter-dan-power http://www.funx.nl/news/films-series/32863-50-cent-aankomende-serie-over-drugskartel-wordt-beter-dan-power De aankomende serie Black Mafia Family wordt volgens 50 Cent nog beter dan hitserie Power. Als producent van beide shows, bleef 50 redelijk stil over het nieuwe project, tot nu toe.

Black Mafia Family

De serie die gaat draaien om het intrigerende verleden van drugsbaas Big Meech en zijn broer Terry Flenory is volgens de Candyshop-rapper al volledig in de stijgers. Scenarioschrijvers zijn al aan de slag gegaan en de eerste props lijken te zijn gevonden als je de Instagrampost van 50 mag geloven. Zondag deelde hij een video waarin een auto te zien is, waarin drugs op een slimme manier is verstopt.   

{instagram https://www.instagram.com/p/BUn7w9IlamC }

Veroordeeld

Meech en Terry probeerden nog vanuit hun populaire drugskartel het rechte pad op te gaan. Hun legale entertainmentbedrijf BMF Entertainment heeft op een zeker moment zelfs nog rapper Jeezy onder zich gehad. Maar vanwege hun drugsactiviteiten zijn de twee toch tot 30 jaar gevangenisstraf veroordeeld. 

Jilla mail

Eerder postte de tegenwoordige tv-mogul in augustus vorig jaar een handgeschreven brief, waarin Big Meech hem zelf vanuit de gevangenis toestemming gaf om door te gaan met de serie. Voor 50 het bewijs aan iedereen dat hij geen grappen maakt.

{instagram https://www.instagram.com/p/BJb8UBlAhzp/ }

Geloof jij dat deze serie Power kan overstijgen?

]]>
News Mon, 29 May 2017 08:22:46 +0200