Nu on air:
Oh Maria
Je hoorde net:
Oh Maria
Area 51

Playlist afgelopen uur

Rap'N Flavor lanceert videoclip Mon Akidi

Vrijdag 17 september 2010 - 10:30 uur

Tijdens de Arabweek op FunX lanceren de jongens van Rap'nB Flavor hun nieuwe videoclip Mon Akidi. Dat is Berbers voor 'Ga met me mee'. De clip is afgelopen zomer opgenomen in het Marokkaanse Tanger. Het nummer wordt zowel in het Nederlands als Berbers gezongen. De track kun je hier downloaden. De opbrengst gaat naar Giro 555 voor de slachtoffers van de watersnoodramp in Pakistan. Bekijk de clip hieronder! 

Rap 'N B bestaat uit vier leden uit Delft en Den Haag. Ze zijn een multicultureel gezelschap want hun roots liggen in Marokko, Pakistan, Nederland en Indonesie. Rappers De D en June waren al sinds 2005 actief in de scene waar ze zich profileerden als underground rappers. In 2007 zetten ze een eigen home studio op en in 2008 volgde hun eerste album De D-Pidemie. 

In 2009 kwamen ze in contact met MC Paco die toen al vier jaar bezig was met muziek. Met zanger R.C., die al veel ervaring had opgedaan met de groep Da-Mezz, was de formatie in de zomer van 2009 compleet. Rap'nB Flavor was een feit. Uiteindelijk belandden ze bij muziekstudio StudioSas en al snel verscheen hun eerste single en videoclip: Bedrogen Liefde. Nu dus hun tweede videoclip Mon Akidi.

 

Van 13 t/m 19 september is het Arabweek op FunX met onder andere de Arab Top 100, ArabMiX, vliegtickets naar Marokko en nog veel meer! Bekijk hier het hele overzicht.

Meer Arabische muziek: www.arabsounds.nl

Comments 104

Beveiligingscode
Vernieuwen