FunX Den Haag

Man gaat gratis op reis dankzij sympathieke naamgenoot

  1. Newschevron right
  2. Man gaat gratis op reis dankzij sympathieke naamgenoot

Maarten de Vries kocht met een paar vrienden vliegtuigtickets naar Dublin. Hij was alleen de precieze datum vergeten en zijn paspoort was verlopen. Hij kreeg het niet meer voor elkaar om op tijd een nieuw paspoort te regelen. Zijn vriend Sebastiaan besloot doodleuk op zoek te gaan naar een andere Maarten de Vries. En dat lukte! Sander belde vandaag met Maarten, de jongen die in eerste instantie met zijn drie vrienden naar Dublin zou gaan.

''Veel mensen delen mijn naam. We hebben een stuk of dertig mensen benaderd via Facebook.Deze man leek ons wel een goede vervanger voor mij.''

Random reisgenoot

De vriend van Maarten, Sebastiaan, ging via Facebook op zoek naar een vervangende Maarten de Vries. Hij vond er verschillende, maar één man uit Amsterdam nam het aanbod van de jongens maar al te graag aan.

VLIEGTUIG GEMIST

Gisterochtend zouden de andere drie vrienden met de vervangende Maarten vertrekken, maar de jongens misten de trein en kwamen daardoor ook te laat aan op het vliegveld. De jongens zijn in plaats van in Dublin dus maar een biertje gaan drinken in Amsterdam.

Alleen op reis

De onbekende Maarten is hoogstwaarschijnlijk in zijn eentje op reis gegaan naar Dublin, maar ze hebben nog niets van hem gehoord.

''We hebben hem wel een berichtje gestuurd met de vraag of hij wat vakantiefoto's voor ons heeft.''

Ster advertentie
Ster advertentie