Entertainment

Kanye West en Bianca Censori voor altijd verbannen van bootmaatschappij in Venetië

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kanye West en Bianca Censori voor altijd verbannen van bootmaatschappij in Venetië

Kanye West en zijn vrouw Bianca Censori zijn levenslangs verbannen van de bootmaatschappij Venezia Turismo Motoscafi. De werknemers van het bedrijf laten weten aan Daily Mail Australia dat het koppel niet langer welkom is aan boord van hun schepen. Ze zeggen "totaal niet op de hoogte te zijn geweest" van het feit van Kanye West zijn broek liet zakken op één van hun boten.

Kanye West

Volgens het bedrijf heeft de kapitein die het verkeer in de gaten moest houden het onfatsoenlijke gedrag van Kanye West niet gezien. "Als hij het wel gezien zou hebben, zou hij onmiddellijk op hen zijn afgestapt en de overtreders rapporteren bij de autoriteiten", laat het bedrijf weten. Venezia Turismo Motoscafi distantieert zich volledig van de dergelijke handelingen en het gedrag van het koppel.

Reacties

Er is ook veel ophef ontstaan over het besluit van de bootmaatschappij. Sommige mensen zijn het compleet eens met het besluit van Venezia Turismo Motoscafi. Zo zegt iemand: "Mooi. Hij moet hun wetten respecteren." Een ander vindt het overdreven en zegt: "Ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die dit doen zonder gesnapt te worden. Hij is alleen gesnapt, omdat hij populair is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Venetië

Het bootbedrijf uit Italië is een van de grootste privévaartbedrijven van Venetië en heeft een indrukwekkend aantal beroemde klanten, onder wie: Lady Gaga, Harry Styles, Florence Pugh, Jennifer Lopez en Ben Affleck. Kanye West Bianca Censori zullen nu nooit meer deel uit kunnen maken van dit lijstje.

Ster advertentie
Ster advertentie