Entertainment

6ix9ine gearresteerd voor mishandeling van muziekproducenten

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine gearresteerd voor mishandeling van muziekproducenten

6ix9ine is volgens bronnen gearresteerd in de Dominicaanse Republiek voor vermeende mishandeling van twee lokale muziekproducenten. Dit zou zijn gebeurd op dezelfde dag dat hij het land probeerde te verlaten met een privévliegtuig.

Opgepakt

Een politiebron en de krant Diario Libre hebben bevestigd dat 6ix9ine naar verluidt vast zit vanwege een voorval waarbij een man gewond raakte en een operatie aan zijn gebroken kaak moest ondergaan. Er is ook een arrestatiebevel uitgegeven voor een andere man die naar verluidt betrokken was bij de aanval.

Aanval

Diamond La Mafia, een Dominicaanse opnameartiest en producer, vertelde aan Diario Libre dat 6ix9ine en vijf andere mannen naar zijn studio kwamen, waar hij en Yailin een lied aan het opnemen waren. Zodra de mannen het gebouw binnenkwamen, begon de aanval. Een bron die slachtoffer werd van de aanval vertelt: ''Ik kwam naar beneden en ze vroegen waar Yailin was. Ik vertelde hun dat ze was vertrokken. Ze zeiden dat ik de studio voor hen moest openen en dat deed ik. Meteen nadat ik dat had gedaan, drongen ze bij ons binnen. Ze sloegen me harder dan ik me kan herinneren.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Social media

Op een video op sociale media lijkt het erop dat 6ix9ine en een aantal mannen een gebouw binnenlopen en snel weer naar buiten rennen. Het schijnt dat 6ix9ine's vriendin, zangeres Yailin la Mas Viral, aan het opnemen was in de studio. Het motief van de aanval is nog niet precies duidelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie