Entertainment

Anna Nooshin is zwanger van haar eerste kindje en dit is de vader

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Anna Nooshin is zwanger van haar eerste kindje en dit is de vader

Anna Nooshin is zwanger van haar eerste kindje. In een video op haar Instagram-account deelt ze een video waarin haar baby-bump te zien is en tagt ze de vader van haar toekomstige kindje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anna Nooshin zwanger

Via haar Instagram story deelt Anna Nooshin het heugelijke nieuws en schrijft: "Ik ben onwijs dankbaar en blij om dit te delen." Ook laat de influencer weten dat ze zich voor nu even terugtrekt in haar eigen bubbel om op alle positieve energie te focussen. "Ik heb de reacties even uitgezet, omdat ik anders overweldigd en te emo word", schrijft ze.

foto: Instagram: Anna Nooshin

Thijs Boermans

Voor een langere tijd doet het gerucht de ronde dat Expeditie Robbinson-deelnemer Thijs Boermans de nieuwe liefde van Anna Nooshin is. Zo vertelde ze onlangs in Open Casa, de YouTube-serie van Robbert Rodenburg dat ze in een nieuwe relatie zit en dat ze erg gelukkig is. De naam van haar kersverse partner bleef destijds uit, maar juice-kanalen waren er als de kippen bij en lieten toen al weten dat het om acteur Thijs Boermans ging. Dit is nu bevestigd door Anna Nooshin zelf, want in de video tagt ze de vader van haar toekomstige kindje.

Anna Nooshin had hiervoor een relatie van vier jaar met Nassim Zeta. De twee waren zelfs verloofd, maar besloten vorig jaar uit elkaar te gaan. Daarvoor was ze dertien jaar samen met Danny Roumimper. Anna deelde veel over haar voorgaande relaties via social media, maar houdt haar huidige liefdesleven liever privé, vertelt ze in Open Casa. "Toen het de laatste keer over was, dacht ik: dat ga ik echt nooit meer doen.' Als iets dan niet werkt, hoef je niet aan te kondigen dat we uit elkaar zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie