Entertainment

Wéér een incident bij Drake's huis: "Man wilde Drake even zien"

foto: Drake via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Wéér een incident bij Drake's huis: "Man wilde Drake even zien"

Er heeft deze week opnieuw een incident plaatsgevonden rondom het huis van Drake. Een onbekende man probeerde het huis te betreden, maar werd gestopt door Drake's beveiliging. Vervolgens is hij opgepakt door de politie.

Man wil Drake zien

Volgens TMZ probeerde de man binnen te komen in Drake's huis, maar werd hij meteen gestopt door de beveiliging van de rapper. Daardoor kon hij niet daadwerkelijk Drake's huis binnentreden. Zijn motief was simpel: hij wilde Drake gewoon even zien. De Canadese politie vertelde de mediaoutlet dat het gaat om een man met mentale problemen.

Tweede incident

Dit is het tweede incident binnen 24 uur dat plaatsvond rondom Drake's huis. Dinsdag, vroeg in de ochtend, ontstond er namelijk een schietpartij waarin één van Drake's beveiligers werd neergeschoten. De verdachte reed in een auto langs, waarna hij op het huis schoot en de beveiliger raakte. De beveiliger ligt momenteel met ernstige verwondingen in het ziekenhuis. De politie van Toronto onderzoekt de schietpartij voor het huis van de rapper en heeft bevestigd dat Drake niet gewond is geraakt. Het is nog niet bekend of de artiest er iets mee te maken heeft, maar hij zou op het moment van de gebeurtenis niet in het huis zijn geweest.

De verdachte is met een auto gevlucht en nog niet gepakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie