Entertainment

Megan Thee Stallion aangeklaagd door cameraman: “Moest toekijken hoe ze seks had”

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion aangeklaagd door cameraman: “Moest toekijken hoe ze seks had”

Emilio Garcia, de cameraman van Megan Thee Stallion, stapt naar de rechter omdat de 29-jarige rapper hem slecht zou hebben behandeld tijdens zijn dienstverband, zo meldt NBC News. Zo is de cameraman naar eigen zeggen onderbetaald door de rapper. Daarnaast zorgde Megan Thee Stallion volgens Garcia voor een onveilige werkomgeving. “Ik moest toekijken hoe ze seks had.”

Wangedrag

Volgens Garcia heeft Megan Thee Stallion het erg bont gemaakt in de tijd dat hij voor haar werkte. De cameraman kreeg naar verluidt vanaf 2018 structureel te weinig betaald. Ook beweert hij dat de Amerikaanse artiest hem een angstig gaf, door middel van intimiderend gedrag. Naar eigen zeggen werd Garcia door Megan Thee Stallion uitgescholden vanwege zijn uiterlijke kenmerken en zijn gewicht.

Toekijken tijdens seks

In 2022 was Garcia samen met Megan Thee Stallion en drie andere vrouwen op Ibiza. Volgens Garcia zou de rapper hem daar seksueel geïntimideerd hebben. Tijdens een autorit op het Spaanse eiland heeft Megan Thee Stallion seks gehad met een andere vrouw uit de auto. De cameraman zat er naar eigen zeggen pal naast en op dat moment kon hij nergens anders heen. Het tafereel bracht Garcia in een “totale staat van ongemak”. Megan Thee Stallion wees hem er de volgende dag op dat hij nooit mocht praten over hetgeen dat gebeurd is die nacht.

Aanklacht

Emilio Garcia werd niet lang na het vermeende seksincident ontslagen door Megan Thee Stallion. Nu klaagt Garcia zijn oude werkgever aan voor (seksuele) intimidatie, verzuim van betaling en het creëren van een onveilige werksfeer. Garcia’s advocaat zegt hierover: “Megan moet onze cliënt gewoon betalen wat hij verdient. Ze moet haar gedrag toegeven en stoppen met dit soort seksuele intimidatie en fatshaming.” Volgens advocaat is de 29-jarige artiest veel te ver gegaan. “Hij had nooit in de positie mogen komen waar hij bij haar in de auto moest zitten, terwijl ze seks had met een andere vrouw. ‘Ongepast’ is nog zwak uitgedrukt. Medewerkers blootstellen aan dit soort gedrag is zonder twijfel illegaal.”

Megan Thee Stallion laat via haar advocaat weten dat ze alleen is aangeklaagd voor een financiële kwestie. “Deze sappige beschuldigingen zijn enkel bedoeld om haar in verlegenheid te brengen. We zullen dit in de rechtszaal afhandelen”, aldus haar advocaat.

Ster advertentie
Ster advertentie