Entertainment

Marvel-ster Jonathan Majors veroordeeld en ontslagen vanwege mishandelen ex

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Marvel-ster Jonathan Majors veroordeeld en ontslagen vanwege mishandelen ex

Acteur en Marvel-ster Jonathan Majors is door een jury schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin. Zelf verklaarde hij onschuldig te zijn, maar hij zal in februari terecht moeten staan voor een aanklacht wegens mishandeling en een aanklacht wegens intimidatie. De maximale strafeis zal een jaar gevangenisstraf zijn. Jonathan Majors is onder andere bekend van zijn rol als Kang the Conqueror in Marvel-films. In 2026 zou een film uitkomen waarin hij een grote hoofdrol speelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schuldig

Ondanks Jonathan Majors' eigen verklaringen, geloofde de meerderheid van de jury niet in zijn onschuld. De acteur werd op 25 februari gearresteerd, op grond van de beschuldiging dat hij zijn ex-vriendin had mishandeld. Volgens zijn ex, Grace Jabbari, zaten de twee achterin een auto toen de aanvaring begon. Ze zou zijn telefoon afgepakt hebben, omdat ze een bericht van een andere vrouw zag. Vervolgens zou Majors haar op haar hoofd hebben geslagen en haar vinger hebben gebroken in een poging de telefoon terug te pakken. Het is niet de eerste keer dat Majors terechtstaat voor mishandeling. In maart werd hij ook opgepakt voor verdenking voor het mishandelen van een dame.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kang the Conqueror

Kort nadat bekend werd gemaakt dat Jonathan Majors schuldig was bevonden, kwam naar buiten dat Marvel hun samenwerking stop zette. De acteur speelt de schurk Kang the Conqueror, die tot nu toe te zien was in de serie Loki en in de film Ant-man and the Wasp: Quantumania. Ondertussen gaan er geruchten rond dat er al gezocht wordt naar een vervangende acteur voor de rol.

Ster advertentie
Ster advertentie