Events

FunX presents Nicki Minaj en Trey Songz in de Ziggo Dome

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Nicki Minaj en Trey Songz in de Ziggo Dome
Nicki Minaj staat op donderdag 19 maart in de Ziggo Dome met The Pinkprint Tour! Ze neemt R&B-zanger Trey Songz mee als support-act. Dat maakte One'sy vanochtend bekend in ClassX. De FunX-dj geeft vandaag ook de allereerste kaarten weg aan een luisteraar!

Kaartverkoop

Wil jij het concert van Nicki Minaj en Trey Songz ook bezoeken? Hou dan de kaartverkoop in de gaten. Die start vrijdag 12 december om 09.00 uur via de bekende voorverkoopadressen.



The Pinkprint

Nicki Minaj groeide de afgelopen jaren van underground rapper tot fashionicoon. De extravagante artiest verraste vriend en vijand met haar debuutalbum Pink Friday. De opvolger The Pinkprint komt deze week uit en belooft een nóg groter succes te gaan worden. Ze werkt daarop samen met onder andere Chris Brown, Beyoncé en Drake. Afgelopen weekend bracht ze in Saturday Night Live een aantal van de Pinkprint tracks ten gehore.



Wereldhit

2014 werd het jaar van Nicki Minaj. Ze scoorde onder andere een wereldhit met 'Anaconda' en ging ze daarna vrolijk verder met 'Bang Bang', een single met Jessie J en Ariana Grande. Daarnaast stootte Nicki legende Michael Jackson van de troon met het aantal noteringen in de Billboard Hot 100 en mocht ze Beyoncé en Jay-Z vergezellen op hun “On The Run” tour.



Nicki Minaj x Trey Songz

Nicki Minaj en Trey Songz betekent succes. Hun vorige gezamenlijke single 'Bottoms Up' scoorde drie keer platina en bijna 72 miljoen views op YouTube. De logische opvolger heet Touchin, Lovin en werd onlangs uitgebracht door Trey. De studiotijd beviel blijkbaar zo goed dat ze samen gaan touren in 2015.

Ster advertentie
Ster advertentie