Films, Series & TV

Rihanna binnenkort te zien in muzikale dramafilm 'Annette'

  1. Newschevron right
  2. Rihanna binnenkort te zien in muzikale dramafilm 'Annette'

Rihanna gaat haar acteercarrière nog verder uitbreiden. Ze heeft namelijk een rol te pakken in de muzikale speelfilm 'Annette', die in 2018 uitkomt. Rihanna zal in de film schitteren naast Adam Driver, bekend van 'Girls', de 'Star Wars'-films en 'Silence'.

Weduwnaar

De film gaat over een stand-up comedian wiens vrouw, een operazangeres, overlijdt. Hij blijft vervolgens alleen over met zijn tweejarige dochtertje en komt voor grote verrassingen te staan.

filmster

Het is niet de eerste acteerklus voor Rihanna. Eerder was ze al te zien in 'Bring It On', 'Battleship' en 'Annie'. In de toekomst zal ze nog veel vaker op het witte doek te zien zijn. Ze scoorde namelijk ook een rol in de film 'Ocean's Eight', een spin-off van de bekende Ocean's Eleven. In deze remake zal enkel een vrouwelijke cast te zien zijn, waaronder ook Kim Kardashian en Kendall Jenner.

Horror

Begin februari werd bekend dat ze een rol scoorde in het laatste deel van 'Bates Motel', waar ze het bekende horrorpersonage Marion Crane op zich zal nemen.

Roddels

Er waren al eerder roddels over de rol van Rihanna, maar nu heeft Amazon Studios dit zelf ook bevestigd. De film is nog in postproductie en zal daarom pas in 2018 te zien zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie