Films, Series & TV

Extreme sixpacks en sexy bikinibabes in nieuwe 'Baywatch'-trailer

  1. Newschevron right
  2. Extreme sixpacks en sexy bikinibabes in nieuwe 'Baywatch'-trailer

Baywatch is terug! Dwayne 'The Rock' Johnson en Zac Efron zullen met hun sixpacks alles op alles zetten om hun strand in veiligheid te stellen. Jon Bass zal hetzelfde proberen, maar dan zonder een afgetraind lichaam. De lifeguards worden bijgestaan door de rondborstige bikinibabes Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach en Ifenesh Hadera.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chaos

Dwayne Johnson speelt Mitch Buchanan, een toegewijde strandwacht die de taak krijgt om de lichtelijk domme werknemer Zac Efron in toom te houden. De High School Musical-ster vertolkt de rol van medaillewinnaar Matt Brody, die het liefst de hele dag vrouwen zou insmeren. Quantico-actrice Priyanka Chopra speelt de bad girl die een spoor van moorden en drugs achterlaat op het strand.

Strandballen

Dwayne Johnson postte ook de weinig impliciete filmposter, waarin de Amerikaanse releasedatum wordt onthuld. Hij benadrukt daarbij nog even dat zijn bal groter is dan die van Zac Efron.

''Het weer staat het toe: een grap over een reddingsboei en strandballen in de vorm van een penis en testikels. Voor de goede orde, mijn bal is groter dan die van Zac.''

Pamela

Een comeback van Baywatch is uiteraard niet compleet zonder Pamela Anderson en David Hasselhoff. Beide acteurs zullen daarom ook kort terugkeren.

Baywatch, van de maker van Horrible Bosses, is vanaf 1 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie