Films, Series & TV

Modern Family krijgt twee extra seizoenen

  1. Newschevron right
  2. Modern Family krijgt twee extra seizoenen

Modern Family-liefhebbers opgelet: de serie wordt verlengd! De Amerikaanse zender ABC heeft bekendgemaakt dat er twee nieuwe seizoenen van de comedyserie aankomen. De volledige cast keert daarin terug.

Familie

Steve Levitan, de maker van de show, reageerde erg positief op het nieuws: ''We zijn ontzettend blij dat we meer tijd krijgen om deze boeiende personages uit te diepen met onze geweldige acteurs, schrijvers en crew. We zijn een grote familie.''

Acht seizoenen

Modern Family begon in 2009 en vertelt het verhaal van de familie Pritchett, hun partners en kinderen. Inmiddels zijn er al acht seizoenen, waarvoor de cast werd beloond met vijf Emmy Awards. In Nederland wordt de show uitgezonden op Comedy Central.

meer geld

De castleden hebben ook een flinke loonsverhoging weten te regelen. De volwassen hoofdrolspelers zullen omgerekend ongeveer 460.000 euro verdienen. In het achtste seizoen was dat nog 321.000 euro. Al sinds 2012 zijn de acteurs in een heftige salarisstrijd met 20th Century Fox. De acteurs eisen een hoger salaris, vanwege het grote succes van de serie. Hoeveel de kindacteurs gaan verdienen, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie