Films, Series & TV

50 Cent: "Aankomende serie over drugskartel wordt beter dan 'Power' "

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent: "Aankomende serie over drugskartel wordt beter dan 'Power' "

De aankomende serie Black Mafia Family wordt volgens 50 Cent nog beter dan hitserie Power. Als producent van beide shows, bleef 50 redelijk stil over het nieuwe project, tot nu toe.

Black Mafia Family

De serie die gaat draaien om het intrigerende verleden van drugsbaas Big Meech en zijn broer Terry Flenory is volgens de Candyshop-rapper al volledig in de steigers. Scenarioschrijvers zijn al aan de slag gegaan en de eerste props lijken te zijn gevonden als je de Instagrampost van 50 mag geloven. Zondag deelde hij een video waarin een auto te zien is, waarin drugs op een slimme manier is verstopt.

Veroordeeld

Meech en Terry probeerden nog vanuit hun populaire drugskartel het rechte pad op te gaan. Hun legale entertainmentbedrijf BMF Entertainment heeft op een zeker moment zelfs nog rapper Jeezy onder zich gehad. Maar vanwege hun drugsactiviteiten zijn de twee toch tot 30 jaar gevangenisstraf veroordeeld.

Jilla mail

Eerder postte de tegenwoordige tv-mogul in augustus vorig jaar een handgeschreven brief, waarin Big Meech hem zelf vanuit de gevangenis toestemming gaf om door te gaan met de serie. Voor 50 het bewijs aan iedereen dat hij geen grappen maakt.

Geloof jij dat deze serie Power kan overstijgen?

Ster advertentie
Ster advertentie