Films, Series & TV

Netflix maakt eerste Nederlands-Belgische misdaadserie

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix maakt eerste Nederlands-Belgische misdaadserie

Orange Is The New Black, House of Cards en Narcos: het zijn allemaal Netflix Originals. Nu kan er eindelijk ook een Nederlands-Belgische misdaadserie aan dit lijstje worden toegevoegd: Undercover.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drugshandel

Undercover bestaat uit tien afleveringen. De serie is geïnspireerd op een reeks waargebeurde gebeurtenissen die te maken hebben met drugshandel. Ferry Bouman is één van de grootste XTC-producten ter wereld. Hij woont in een villa op de grens van Nederland en België. Zijn luxeleventje bevalt hem prima, totdat twee undercoveragenten zijn leven binnenstappen. Hun doel: het drugsnetwerk ontmantelen.

Belgisch-Nederlands

Zowel de productie en de regie zijn in handen van Belgische filmmakers. De acteurs zijn voor een groot deel Nederlands. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap en de Vlaamse Tom Waes. Ook Raymond Thiry, Tim Haars en Huub Smit hebben een rol te pakken.

Nog even geduld

De Nederlandse serie zal voor Netflix-abonnees over de hele wereld beschikbaar zijn vanaf 2019 In Frankrijk, Oostenrijk, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt de serie op televisie uitgezonden.

Ster advertentie
Ster advertentie