Films, Series & TV

Regisseur Shawn Levy bevestigt geruchten van fans over 'Deadpool 3'

foto: YouTube: TopMovieClips
  1. Newschevron right
  2. Regisseur Shawn Levy bevestigt geruchten van fans over 'Deadpool 3'

Volgens fans wordt Deadpool 3 (2024) een feestje van herkenning voor MCU-liefhebbers. Nu heeft regisseur Shawn Levy dat gerucht bevestigt, want er is schijnbaar flink uitgepakt met cameo's. Dit laat hij weten in een interview met ComicBook.

Wolverine en Deadpool

Marvel-fans kijken al maanden uit naar de release van Deadpool 3. Voor het vervolg op Deadpool 2 kruipt Ryan Reynolds weer in de huid van de hilarische superheld. Daarnaast maakt ook Hugh Jackman zijn terugkeer als Wolverine in deaankomende film. En volgens veel MCU-fans zal hij niet de enige zijn.

Zo duiken er online meerdere namen op van acteurs die volgens fans ook terug zullen keren op het witte doek. Denk aan namen als James Marsden (Cyclops), Halle Berry (Storm), Famke Janssen (Jean Grey) en Ian McKellen (Magneto). Volgens Levy zou dit best kunnen, maar de regisseur laat nog niet los welke namen er definitief zullen verschijnen in Deadpool 3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Taylor Swift

Het populairste gerucht gaat op dit moment over zangeres Taylor Swift. Volgens fans zou de zangeres een rolletje hebben in de toekomstige Deadpool-film. Onlangs werd ze namelijk gespot met Jackman, Reynold én Levy. Of we Swift ook daadwerkelijk terug zullen zien naast de twee acteurs zal nog moeten blijken.

Ster advertentie
Ster advertentie