Films, Series & TV

Trailer ‘Renaissance: A Film by Beyoncé’ geeft inkijkje in leven van Beyoncé en dat van haar kinderen

foto: YouTube: Beyoncé
  1. Newschevron right
  2. Trailer ‘Renaissance: A Film by Beyoncé’ geeft inkijkje in leven van Beyoncé en dat van haar kinderen

Fans van Beyoncé kunnen hun geluk niet op, want de zangeres heeft de eerste beelden van haar aankomende film Renaissance: A Film by Beyoncé vrijgegeven. In de trailer biedt de zangeres een kijkje achter de schermen van haar wereldtournee én deelt ze exclusieve beelden van zichzelf en haar kinderen.

Beyoncé

De film van Beyoncé draait om meer dan alleen haar wereldtournee. Volgens de beschrijving van de trailer gaat het over de intentie, het harde werk en de betrokkenheid van de zangeres bij elk aspect van haar producties. De film is een reflectie van Beyoncés creatieve geest en een manier om aan haar nalatenschap te werken. "Het doel van mijn tournee was om een plek te creëren waar iedereen zich vrij voelt, zonder elkaar te veroordelen", klinkt Beyoncés stem in de trailer.

Trailer

In de trailer zien we ook een aantal exclusieve beelden van Beyoncé als moeder met haar kinderen. Zo zien we Blue Ivy die ook meerder keren naast haar moeder op het podium verscheen als danseres. Ook zijn er beelden gemaakt van vader Jay-Z en de tweeling Rumi en Sir, die afgelopen zomer zes jaar oud zijn geworden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Renaissance: A Film by Beyoncé

De wereldtournee werd door zo'n 2,7 miljoen fans aanschouwd en nu kunnen fans die Queen Bey niet live konden zien, toch nog van haar optredens genieten. De verfilming van Beyoncés wereldtournee is vanaf 1 december te zien op het witte doek.

Ster advertentie
Ster advertentie