Food

Binnenkort in de snackbars: Krokodel

  1. Newschevron right
  2. Binnenkort in de snackbars: Krokodel

Even een broodje kroket scoren of toch maar een frikandel speciaal? Binnenkort hoef je niet meer te kiezen in de snackbar, dankzij de Krokodel. Deze nieuwe snack combineert de krokante korst en de zachte ragout van een kroket, met stukjes vlees van een frikandel. De Krokodel was al op specifieke plekken verkrijgbaar, maar gaat nu in massaproductie.

Breda x Amsterdam

De roots van de Krokodel liggen in Breda, maar het idee ontstond in Amsterdam. Het Algemeen Dagblad sprak met de ontdekkers: chef-kok Guillaume de Beer en event- organisatoren Freek Haverman en Jeroen Balkenende. Ze lanceerden de Krokodel al tijdens een evenement, waren rond september al te zien in tv-programma's, maar nu gaat de nieuwe snack in massaproductie dankzij een snackfabrikant die het idee interessant vond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie