FunX

Verkiezingen op FunX #isookpolitiek

  1. Newschevron right
  2. Verkiezingen op FunX #isookpolitiek
Op 19 maart 2014 zijn er gemeenteraadsverkiezingen en door te stemmen kan je jouw nieuwe gemeenteraad kiezen. Als je 18 jaar of ouder bent word je uitgenodigd om je stem uit te brengen op de partij die het beste bij je past. Als de stemmen geteld zijn wordt bekend hoeveel stemmen (zetels) elke partij heeft in de gemeenteraad. Wil je weten waarom stemmen voor de gemeenteraad belangrijk is? Doe hier dan een opfriscursus in 10-stappen!

Verkiezingspagina's

Kom jij uit één van de vier FunX steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en overweeg je te gaan stemmen? Dan helpt je favoriete radiostation je met het kiezen van de partij die bij je past. FunX heeft vier verkiezingspagina's met daarop een overzicht van de partijen waarop je kunt stemmen en links naar hun plannen en kandidaten. Klik op jouw stad en ontdek wat de lokale partijen je te bieden hebben.

Stemmen in... Amsterdam
Stemmen in... Den Haag
Stemmen in... Rotterdam
Stemmen in... Utrecht

Radio

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste van de laatste en leukste verkiezingsnieuwtjes? Tune dan in op FunX!

Frustraties van...

Wil je weten wat de FunX luisteraars stoort aan hun eigen stad? Check dan de FunX video's met de frustraties van... Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht!



Ster advertentie
Ster advertentie