FunX

Navarone Lobato winnaar Top Notch Challenge

  1. Newschevron right
  2. Navarone Lobato winnaar Top Notch Challenge
Navarone Lobato, beter bekend als Nivi, heeft de beste indruk achtergelaten bij de jury van de Top Notch Challenge van Buma Music Academy en is daardoor tot winnaar gekroond. De 16-jarige Amsterdammer nam het in Schiermonnikoog op tegen drie andere finalisten. "Ik heb veel geleerd, dat vond ik wel belangrijk", vertelde hij vanmorgen in Start. Hij liet met een live performance ook gelijk zien wat hij in huis heeft.

"Ik was een beetje die zure guy"

Ook Ares zat er gezellig bij in de FunX-studio. Hij was één van de juryleden die de boys moest beoordelen. "Ik was het minst streng maar wel kritisch. Iedereen gaf complimenten en ik was een beetje die zure guy," vertelde de rapper. Nivi was niet de enige die vanochtend op de mic spitte. Ares liet een snippet van een nieuwe track horen en deed bovendien een live performance van '100.000 plekken'.



Challenge
In november is er een challenge uitgeschreven voor middelbare scholieren die hun track konden insturen naar Buma Music. 500 leerlingen hebben zich aangemeld. Hiervan zijn er vier jonge artiesten uiteindelijk in de finale beland. Deze gelukkigen mochten op 12 februari naar Schiermonnikoog. Daar konden ze samen met Top Notch rappers en producers aan hun eigen nummer werken.

Al deze rappers en producers hebben tien dagen lang op dit eiland aan een gezamenlijk album gewerkt. Deze cd, New Wave, wordt hoogstwaarschijnlijk binnen twee maanden uitgebracht. Hou FunX.nl de komende weken in de gaten voor releases van dit album.





Ster advertentie
Ster advertentie