FunX

Bollebof verovert clubs met nieuwe track 'Bunda'

  1. Newschevron right
  2. Bollebof verovert clubs met nieuwe track 'Bunda'

Bollebof gaat lekker. Een tijdje terug bracht de zanger/rapper onder zijn echte naam Eder Vieira de FunX-hit Alina uit. Momenteel staat hij tussen de XChart met Baila Kizomba ft. Ir-Sais en Randy Leroy. Maar hij is nu van plan de clubs ondersteboven te draaien met zijn nieuwste track 'Bunda'.


'Smoothe billepraatjes'
De rapper/zanger en zijn producer LangeSjaak waren vanmorgen te gast bij Fernando. "Als ik ik tegenwoordig naar Insta kijk, is iedereen aan het squatten, omdat ze bunda's willen." Je raadt het al: 'Bunda' betekent bil in het Portugees. De track is met een hele "nonchalante" vibe opgenomen.

Ondanks dat Bollebof van rappen even de overstap maakte naar zingen, vertelde hij dat hij gewoon beide stijlen blijft doen. Maar Eder is nog niet klaar met zijn muzikale uitstapjes. "Ik zou best zo'n track als Personally van P-Square willen maken. Lijkt me wel dope."



Bunda live!
Bollebof vertelde ook dat er nog leuke nieuwe tracks gaan komen in het Nederlands. Maar nu ligt de focus even op 'Bunda'. Check hier de liveversie die hij deed in FunX Start.



Uit de kluis van Bollebof
Niet alleen komen er nog meer Nederlandstalige tracks aan, maar ook meer kizomba! Bollebof liet alvast wat horen. Dus, zorg er in ieder geval voor dat je kizombamoves on point zijn tegen de tijd dat dit nummer uitkomt!





Ster advertentie
Ster advertentie