FunX

Kraantje Pappie is de Guardian of the Real Shit

  1. Newschevron right
  2. Kraantje Pappie is de Guardian of the Real Shit

Kraantje Pappie laat fans tot 2016 wachten voor Crane 3, maar hij blijft je voeren met goede muziek. Zo bracht hij deze week ineens drie albums uit! De buzz ontstond op social media. Fans kregen één 'Guardian of the Real Shit' cd binnen, gooiden dat op social media en ontdekten op FB, Twitter, Snap en Insta dat er nog twee versies bestaan!


"Ik ben vier maanden bezig geweest met deze albums," zei de rapper vanochtend in Start bij Fernando. "Ik wilde gewoon laten zien dat het allemaal sneller kan zonder kwaliteitsverlies." Kraan vindt dat artiesten zich te veel richten op singles, terwijl albums ook belangrijk zijn. En die titel: "Ik doe altijd wat ik wil, zeg wat ik meen en daar sta ik altijd achter. Dat is voor mij real shit. Guardian of the Real Shit."


Samenwerkingen

Kraantje Pappie werkt op de drie albums onder andere samen met Hef, Jan Smit en Jiggy Djé. Daarnaast ook jonge talenten zoals Kiddy Six en Jonna Fraser.



De muziekwereld kent Kraantje Pappie door en door, maar inmiddels doet hij veel meer. Zo heeft hij onder andere STUK TV getekend op zijn boekingskantoor. "STUK TV is begonnen met een DJ-act, omdat ze zo inmens populair zijn. Ze tekenden bij mijn boekingskantoor en de eerste track is inmiddels gemaakt en komt eind mei uit." Het is een echte clubtrack volgens de rapper.

Ster advertentie
Ster advertentie