FunX

DJ Dyna ingestort na halve liveset, nu in ziekenhuis

  1. Newschevron right
  2. DJ Dyna ingestort na halve liveset, nu in ziekenhuis

DJ Dyna viel afgelopen zondagavond flauw tijdens een set in Bloemendaal en werd door een ambulance afgevoerd. Daardoor kon de Sexed Up-dj maandagochtend niet aanschuiven bij FunX. DJ Dyna's manager Wiraj vertelt dat het naar omstandigheden 'stabiel' gaat met de dj die genomineerd is voor een FunX Music Award in de categorie Best DJ.

ingestort van pijn

Dyna gaf voor de set op J'Adore blijkbaar al aan dat hij last had van zijn buik en zich niet goed voelde: "Halverwege de set kreeg hij zo veel pijn dat hij overgenomen moest worden door een andere dj. Hij stortte neer op de grond van de pijn. We hebben hem naar buiten getild waar de medics van Bloomingdale het overgenomen hebben. Hij had zoveel pijn dat de ambulance moest komen. Die heeft hem naar het ziekenhuis gebracht waar hij nu onderzocht wordt," aldus Wiraj.

Sexed Up in gevaar

Het is nog niet zeker wat Dyna heeft, maar aanstaande zondag staat er een Sexed Up gepland in de Heineken Music Hall. "We hebben vandaag een spoedoverleg met de medische staf en in het ergste geval moeten we onze conclusies trekken. Een Sexed Up show zonder Dyna is natuurlijk niet mogelijk," zei Dyna´s manager vanochtend in Start.

FunX interview met Dyna's manager

Ster advertentie
Ster advertentie