FunX

Nieuw album Mr. Probz heet 'Firebird'

  1. Newschevron right
  2. Nieuw album Mr. Probz heet 'Firebird'

"Muziek is geen wedstrijd, maar als je dan toch iets wint, is het altijd lekker. In de pocket!" Zo blij klonk Mr. Probz na het winnen van de FunX Music Award voor Best Singer. Nadat de internationale bekendheid zijn award in ontvangst had genomen, liep hij meteen door naar de mobiele studio waar Jaimy en Riza op hem stonden te wachten. Leuk nieuwtje uit het interview: het aankomende album van Mr. Probz gaat Firebird heten!

Mr. Probz ft. ...?
Een tijdje geleden ging het gerucht dat Ed Sheeran zou hebben meegeschreven aan Nothing Really Matters. De zanger ontkrachtte dat gerucht. "Hij heeft niet meegeschreven aan Nothing Really Matters. Wel heeft de producer van Ed Sheeran het gearrangeerd." Een samenwerking met de Britse zanger sluit Mr. Probz niet uit.

Ook Natalie La Rose kwam ter sprake. "Shout out naar Natalie La Rose. Zij is gewoon haar droom achterna gegaan." Een collab met haar sluit Mr. Probz ook niet uit. "Als dat gebeurt, dan gebeurt het, waarom niet. Maar ik ben nu ook bezig met m'n plaat en ik denk dat zij ook genoeg aan haar hoofd heeft op dit moment."





Ster advertentie
Ster advertentie