FunX

FunX Music Awards 2015: bekijk de foto's en video's!

  1. Newschevron right
  2. FunX Music Awards 2015: bekijk de foto's en video's!

Wat een avond! De FunX Music Awards waren het tweede jaar op rij een groot succes. Acht winnaars gingen naar huis met een FMA, het publiek reageerde dolenthousiast op alle liveoptredens van de artiesten en de kijkers thuis (uit alle hoeken van de wereld) lieten via de FunX App, Instagram, Twitter en Facebook weten dat het ook thuis helemaal AAN was! Heb jij de uitzending van de FunX Music Awards 2015 gemist of wil je het allemaal nog een keer terugzien? Dan heeft FunX goed nieuws voor je! Alle video's van de FMA-optredens en de FMA-uitreikingen staan in de playlists hieronder. Natuurlijk heeft FunX ook een hele rits met foto's voor je. Vergeet ze niet te taggen!

FunX Music Awards 2015

FOTO'S

OPTREDENS

Optredens van onder andere Kenny B, Dimello, Broederliefde en Gio samen met Keizer en Ir-Sais. Check alle optredens op je gemak in de onderstaande playlist. Helaas gaf het management van Natalie La Rose geen toestemming voor de publicatie van haar FMA-optreden.



UITREIKINGEN

De tien FunX Music Awards zijn gisteravond verdeeld over acht winnaars. Wie nam welke prijs mee en welke mooie/gevoelige woorden spraken ze? Dat zie je allemaal hieronder in de playlist met alle uitreikingen van de FMA's.

Winnaars FunX Music Awards 2015


Best Album
Broederliefde - Gevoelig Feestje

Best DJ
Yellow Claw

Best Group
Broederliefde

Best FunX Talent
Cho

Best MC
Cho

Best Online Presence
Ronnie Flex

Best Singer
Mr. Probz

Best Single
Kenny B - Parijs

Best Style
Jayh

Best Video
Natalie La Rose - Somebody ft. Jeremih

Ster advertentie
Ster advertentie