FunX

Dio: "Spanker is in staat de game te kunnen veranderen"

  1. Newschevron right
  2. Dio: "Spanker is in staat de game te kunnen veranderen"

Vanaf aankomende zondag kan je Dio's derde studioalbum 'De Man' grijsdraaien. Dan is namelijk de digitale release. Op 18 juni kan je het waarschijnlijk helemaal meezingen tijdens de officiële release. De rapper heeft veel in de studio gezeten met 'De Man' producer: Spanker. Diorno was vanmorgen te gast in Start en sprak vol lof over hem.

"Hij heeft de kwaliteit van een Amerikaanse producer. Deze jongen is in staat om alles te kunnen maken." Dat vertelde Dio vanmorgen in Start.


Het kruisverhoor
In het kruisverhoor nam Fernando een aantal tracks met Dio door die op zijn nieuwe album staan. Daar kwamen een aantal verrassende uitspraken uit. Zo vindt de rapper zijn hitje Radio eigenlijk niet zo goed bij zichzelf passen. Ook vertelde hij dat hij zichzelf nu niet 100 procent in een relatie zou kunnen storten.

Maar Dio liet zich ook uit over Brainpower: "Ik denk dat het voor niemand tijd is om te gaan echt, maar ik kan bijvoorbeeld niet meer zo genieten van een plaat van Brainpower nu als van wat hij tien jaar geleden maakte ofzo. De intro die hij voor FunX Start heeft gedaan, vind ik weer wel heel erg tof."


Luisteraar Terry spit bars voor Dio
Fernando gaf vanmorgen kaarten weg voor Dio's releaseparty op 18 juni. Luisteraar Terry wist ze op een hele te originele manier winnen. Dio en Fernando waren in ieder geval zeer onder de indruk. "Hij moet gewoon een recorddeal krijgen. Hij heeft gewoon bars op ons gespit!"

Ster advertentie
Ster advertentie