FunX

Re-Play maakt comeback voor jong en oud

  1. Newschevron right
  2. Re-Play maakt comeback voor jong en oud

De mannen van Re-Play hebben lang niks van ze laten horen, maar er staat een heel album klaar! Ze kwamen vanmorgen langs om daarover en natuurlijk over hun nieuwe single Mona Lisa te vertellen. Alwin, Samuel, Henk en Mark hebben veel toffe reacties gekregen op de kersverse track. “We hebben heel veel nieuwe nummers op de plank liggen, maar we waren het unaniem eens over Mona Lisa als onze single. Het is ook voor jong en oud, want je kan niet stilzitten he.” Mona Lisa is geproduceerd door Giorgio Tuinfort, die onder andere heeft samengewerkt met Michael Jackson, Craig David en Whitney Houston. “We kennen Giorgio al heel lang en hebben altijd contact gehouden. Hij liet een keer een paar vette tracks horen voor ons en zo is de samenwerking begonnen.” Wie is Mona Lisa? In de videoclip speelt Lieke van Lexmond Mona Lisa. Maar het zou elke vrouw kunnen zijn. “Tegenwoordig kan iedereen zich op social media van zijn of haar beste kant laten zien, maar de spiegel kent je verhaal.” De bijbehorende videoclip is opgenomen in het Duitse Warner Bros Moviepark en heeft een jaren twintig uitstraling. De gelikte choreografie is gedaan door Roy Julen.



Re-Play sound
Het is belangrijk dat we dicht bij onszelf blijven. De Re-Play sound blijft wel gewaarborgd.” Re-play heeft dus nog heel veel herkenbare tunes op de plank liggen, maar “we wilden wel met iets nieuws komen”. “ We slaan gewoon een brug tussen jong en oud.”

Hun nieuwe album komt naar verwachting dit jaar nog uit. Hierop staan veel samenwerkingen met grote producers en toffe artiesten waar Re-Play nog geen woord over kwijt wil. Natuurlijk lieten ze wel hun single Mona Lisa live horen.

Ster advertentie
Ster advertentie