FunX

Vervolg op 'Straight Outta Compton'

  1. Newschevron right
  2. Vervolg op 'Straight Outta Compton'

De film komt pas in september in Nederland uit, maar er is nu al een vervolg aangekondigd voor Straight Outta Compton, de verfilming van de legendarische rapgroep N.W.A. met Dr. Dre en Ice Cube. De nieuwe film moet dit keer gaan over de opkomst van Tupac, Snoop Dogg en andere raplegendes van de Amerikaanse westkust.

De film gaat verder waar Straigh Outta Compton gestopt is volgens rapper Daz. Hij was onderdeel van de rapformatie Dogg Pound samen met Kurupt en de nieuwe film zal de opkomst van deze rappers volgen. Ook Nate Dogg en Warren G moeten aan bod komen. De focus van de film ligt vooral op de muziek van deze rappers maar zal ook gaan over hoe het bendegeweld van invloed was op de rapindustrie. Het vervolg zal naar verluidt Dogg Pound 4 Life gaan heten.

De zoon van Dr. Dre, Curtis Young, zal de casting gaan doen maar het is nog niet duidelijk wie de rollen van de rappers op zich gaan nemen. Rapproducent Suge Knight krijgt ook een rol in het vervolg maar zal niet door hemzelf worden gespeeld omdat hij vast zit op verdenking van moord nadat hij in januari op twee mannen inreed na een ruzie waarbij één van hen overleed.

Wil jij graag als eerste de Straight Outta Compton zien? Bij FunX kun je kaarten voor de voorvertoning winnen!

Ster advertentie
Ster advertentie