FunX

"Bij een succesvolle Fissa, komt er een deel 2"

  1. Newschevron right
  2. "Bij een succesvolle Fissa, komt er een deel 2"

De nieuwe film Fissa is vanaf vandaag in Nederlandse bioscopen te zien. Voor ervaren regisseur Bobby Boermans is het een relaxte premièredag, maar Bilal Wahib, een van de hoofdrolspeler, voelt wel de gezonde spanning. "Ik voel echt dat het mijn eerste bioscoopfilms is." Vanmorgen schoven zij aan in Start en vertelde de regisseur onder andere dat een vervolg op de film niet onwaarschijnlijk is.

Fissa voor de rechter

Hoewel het volgens Bobby een van de leukste shoots was, verliep net als in de film niet alles vlekkeloos. "In de film zit een groot eindexamenfeest. Dat hebben we in vijf dagen gedraaid met heel veel figuranten op een school in Amsterdam. Op een gegeven moment dacht de buurt dat het uit de hand zou lopen en het een soort Project X-achtige toestand zou worden. Toen stond een paar dagen voordat we het hele feest zouden draaien stond inspectie op de set en moesten we daarna voor de rechter verschijnen."

"Ik heb al een leuke invalshoek voor deel 2"

Deel II

Als het aan regisseur Bobby ligt, komt er zeker een vervolg bij succes. "Ik heb ook al een leuke invalshoek voor deel twee. Misschien gaan ze naar de universiteit."

'Fissa' is nog amper vertoond, maar er wordt nu al gerekend op chaos tijdens afspeeldagen. Grote bioscopen gaan de komende week extra beveiliging inzetten tijdens de drukke avond- en weekendvoorstellingen van de film.

Beluister hieronder het hele fragment.

Ster advertentie
Ster advertentie