FunX

Vinden Jennifer en BeyonG (Love Me Gender) hun ware liefde?

  1. Newschevron right
  2. Vinden Jennifer en BeyonG (Love Me Gender) hun ware liefde?

De ware liefde vinden, hoe doe je dat tegenwoordig? Tinder, blind dates of toch liever tijdens het uitgaan? De zoektocht naar een leuke relatie is niet altijd even gemakkelijk, maar voor een transgender is het vaak nog veel lastiger. In het tv-programma Love Me Gender gaan Jennifer (31), BeyonG (30), Lisa (22), Jason (26) en René (27) op zoek naar ware liefde. Jennifer en BeyonG kwamen langs in Start om te praten over hun liefdesleven.

Seksleven

Jennifer leeft al achttien jaar als vrouw. Voor haar is het heel belangrijk dat er een programma als dit bestaat, want er heerst in Nederland nog steeds een taboe op transgenders.

''Nederland moet inzien dat het oké is om te daten met een transgender. Het is geen beperking.''

Toch was het ook heel spannend voor haar. Er zijn namelijk verschillende mensen waarmee ze heeft gedatet die niet weten dat ze transgender is.

''Als ik niet met iemand de diepgang in ga, hoef ik het niet per se te vertellen. Je ziet het niet aan mijn lichaam.''

Achter gesloten deuren

BeyonG wilde meedoen aan het programma, omdat ze het zat was dat haar liefdesleven altijd achter gesloten deuren bleef. Zij besloot zich echter niet volledig te transformeren tot vrouw. Het is volgens haar een grote vergissing dat een volledige lichamelijke transformatie voor een transvrouw of -man altijd noodzakelijk is.

''Er zit veel meer tussen man en vrouw.''

Taboe

BeyonG is half-Surinaams en half-Nederlands. Ze merkte al snel dat er in Suriname nog een groter taboe heerst op transgender zijn dan in Nederland.

''In Suriname is het moeilijk om over zoiets te praten. Maar mijn familie heeft mij gelukkig geaccepteerd.''

Fuck, Marry, Kill

Waar vallen Jennifer en BeyonG erop? Om daar achter te komen speelt Fernando 'Fuck, Marry, Kill', waarbij de dames eerst moeten kiezen tussen The Rock, Hugh Hefner en Chris Brown en vervolgens tussen Jan Smit, Mark Rutte en Ronnie Flex. En dat is geen gemakkelijke keuze...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je weten of ze de ware liefde hebben gevonden? Kijk dan vanavond om 20.30 naar Love Me Gender.

Ster advertentie
Ster advertentie