FunX

Chico Loco: "Je moet een beetje gek zijn om ver in het leven te komen"

  1. Newschevron right
  2. Chico Loco: "Je moet een beetje gek zijn om ver in het leven te komen"

Noach Blyden a.k.a Chico Loco is de winnaar van het televisieprogramma Get The Fuck Out Of My House. Het lukte hem om 99 tegenstanders het huis uit te spelen. Dat deed hij door mensen te pranken en te laten flippen. Vanochtend was hij te gast in Start en vertelde hij over zijn alter ego Chico Loco en wat hij met het prijzengeld gaat doen.

investering

Noach heeft het winnen van het programma grotendeels te danken aan zijn crazy alter ego Chico Loco.

"Chico Loco staat voor iemand die doorzet, lef heeft en humor heeft."

Het programma heeft Noach 46.000 euro opgeleverd. En daarvan gaat hij genieten met zijn familie en vrienden. Ook gaat hij het investeren in zijn vele toekomstplannen. Hij heeft muzikale ambities, gaat boksen op een kickboksevenement en is pas een Youtube-kanaal begonnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

crazy games

In het dagelijks leven is Noach personal trainer en gek op gameshows. Speciaal voor hem speelde Fernando daarom een crazy spel met hem in Start. Noach moest meerdere bekende personen indelen in drie categorieën: chica loca (een one night stand kandidaat), soulmate of get the fuck out of my house. Dat bracht hem een klein beetje in de problemen, want zijn vriendin zat naast hem! In het fragment kun je het hele spel terugluisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie