FunX

Rollàn, Hef & Josylvio ontvangen Gouden Plaat voor 'Mbongo'

  1. Newschevron right
  2. Rollàn, Hef & Josylvio ontvangen Gouden Plaat voor 'Mbongo'

Rollàn, Hef & Josylvio ontvingen een Gouden Plaat voor 'Mbongo' tijdens het Cloud 9 Music Writingcamp in Amsterdam. De plaat werd uitgereikt door Tim Beumers. Het was de eerste Gouden Plaat voor zowel Josylvio als Rollàn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sowieso

De 22-jarige Rollàn werd geboren in Antwerpen en heeft Congolese roots. Hij is drietalig opgevoed, wat ook duidelijk te horen is in zijn muziek. Vandaag dropte hij zijn nieuwe single 'Sowieso'. Binnenkort komt ook zijn EP uit.

Ma3seb

Josylvio debuteerde met zijn album Ma3seb. De half-Egyptische, half-Nederlandse rapper werkte voor dit album met onder andere Sevn Alias, Lijpe, Cho, Adje en Hef. Op dit moment tourt hij met Hef door het land met 'De Vieze Ma3seb Toer'. In december werd Josylvio genomineerd voor een Edison Award.

Ruman

Hef dropte net voor de kerst zijn EP 'Ruman', waarop onder anderen ook Josylvio te horen is. Dit is het vierde album van Hef. In 2009 bracht hij zijn debuutalbum 'Hefvermogen' uit en in 2012 kwam 'Papierwerk' uit, waarvoor hij verschillende State Awards ontving. Het album kwam binnen op nummer 1 in de iTunes album-hitlijsten. In 2015 kwam zijn album '13' uit. Voor Hef is dit niet de eerste Gouden Plaat. Hij ontving eerder al een Gouden Plaat voor de hit 'Mandela' met SBMG, Sevn Alias, Louis, D-Double en Lijpe.

'Mbongo' gemist? Beluister hem nu!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie