FunX

3 of a Kind: "We zijn de vrouwelijke Broederliefde"

  1. Newschevron right
  2. 3 of a Kind: "We zijn de vrouwelijke Broederliefde"

Souhaila, Sahra en Melanie vormen samen 3 of a Kind en noemen zichzelf "de vrouwelijke Broederliefde". Dat liet de kersverse meidengroep, die pas zes maanden bestaat, vanmorgen weten bij Fernando in Start.

niemand als ons

Het afgelopen weekend schreef het drietal 101Barz-geschiedenis. Het was voor het eerst dat de studio werd gevuld door drie dames die een wintersessie deden. Souhaila, bekend van The Voice Kids, had in eerste instantie soloambities en heeft ooit ook een track gemaakt met Monsif. Maar als onderdeel van 3 of a Kind weet deze jongedame zeker dat ze Nederland iets kan geven wat er nog niet is.

"Boy bands genoeg, losse artiesten genoeg, maar er is nog niemand als ons."

Alles Moet Real Zijn

In de afgelopen zes maanden hebben Souhaila, Sahra en Melanie keihard gewerkt in de studio met verschillende producers en songwriters, zoals bijvoorbeeld Eurosoundzz en FMG. Hun debuutalbum Alles Moet Real Zijn ligt al klaar en wordt één april uitgebracht. Hier zijn ook F1rstman, Lina Ice, SBMG en La Baby op te horen.

Natuurlijk deden de meiden alvast een nummertje a capella!

Niet boos

"Wat een boer niet kent, eet hij niet." De drie dames reageren hiermee op alle negatieve reacties die hun wintersessie bij 101Barz kreeg. Ondanks dat zijn ze niet boos.

"We hebben allemaal een droom en we werken er superhard voor. Door de negativiteit kunnen we onszelf juist verbeteren."

Inmiddels is hun 101Barz-optreden ruim 295.000 keer bekeken op YouTube.

VALENTIJNSDAG

Op veertien februari brengt 3 of a Kind alvast een track uit. "Dat is een Valentijnsdag gift van us to the fans." Welk nummer het wordt, is nog niet bekend. De fans mogen namelijk meebepalen.

"De fans kunnen onze 101Barz-sessie checken en raden welke we gaan uitbrengen. Laat het weten via Insta, gebruik de naam van de track als hashtag en tag ons erin. Ze kunnen ook een meet & greet winnen."

Ster advertentie
Ster advertentie