FunX

Hoeveel weten de Weasley Twins van Nederlandse voetballers?

  1. Newschevron right
  2. Hoeveel weten de Weasley Twins van Nederlandse voetballers?

Heb jij wel eens gedroomd om door de gangen van Zweinstein te lopen? Tot juni kunnen echte fans voor eventjes in de wereld van Harry Potter stappen. Na steden als o.a. New York, Tokio en Parijs is Harry Potter: The Exhibition nu ook te zien in Utrecht. De Weasly Twins kwamen de tentoonstelling openen en Ouassima ging langs om hen te spreken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

fans

Harry Potter is natuurlijk het populairste personage uit de film, maar de Weasly Twins (in de Nederlandse films: Fred en George Wemel) hebben ook heel veel fans. Ze hebben ruim 700.000 volgers op Instagram, krijgen huwelijksaanzoeken, en er is zelfs een tweeling naar hen vernoemd.

"Omdat we in de Harry Potter-films goedaardige personages spelen, willen veel mensen voor ons een drankje kopen als ze ons tegenkomen in de bar."

Voetbal

De acteurs James en Oliver Phelps zijn echte sportfanaten. Daarom testte Ouassima meteen even hun voetbal kennis. Van Nistelrooij, Bergkamp, El Ahmadi, hoeveel Nederlandse voetballers die in de Premier League hebben gespeeld, kennen zij nog?

Ster advertentie
Ster advertentie