FunX

Kevin: ''Misschien rap ik wel door French Montana''

  1. Newschevron right
  2. Kevin: ''Misschien rap ik wel door French Montana''

Eén van de artiesten die op Woo Hah! het publiek bij de FunX Stage helemaal uit zijn dak kreeg was Kevin. Kevin kwam na zijn optreden vol adrenaline de FunX-studio in en vertelde over wat hij 'één van zijn beste shows ooit' noemde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Vorig jaar ging ik met Sevn mee en hoorde al hoe het publiek was. Het was echt next level, ik heb echt genoten.''

Boven verwachting

Dit jaar stond iedereen met Kevins eigen tracks op het podium. Zelf had hij nooit verwacht dat zijn muziek door zoveel fans zou worden meegezongen: ''Ik voel die waardering echt. Het was boven verwachtingen. Mijn EP maakte ik meer voor m'n homies van vroeger.''

Platina

Tijdens zijn optreden kreeg Kevin ook een platina plaat voor Waarom? Het optreden was een groot succes, maar hij verwacht dat het besef pas later zal komen.

''Op het moment zelf voel ik niet zoveel, maar als ik in de avond in mijn bed lig en ik lig naar het plafond te staren, dan gaat er wel heel veel door me heen.''

Meeliften

Voorheen ging Kevin mee met de andere jongens van Rotterdam Airlines, maar nu stond hij helemaal alleen op het podium. Of alleen... Hij nam ook genoeg van zijn vrienden mee om het optreden naar een nog hoger niveau te brengen.

''Iedereen die met mij mee kan liften, help ik graag. Daar ben ik niet vies van.''

Debuutalbum

Kevin verklapte ook dat er dit jaar ook nog een debuutalbum aankomt, maar de naam van zijn album houdt hij nog even geheim. Wel liet hij weten dat er voor de release al wat singles zullen worden gedropt en ook dat hij een track heeft klaarliggen met Yung Internet.

French montana

Kevin was natuurlijk niet alleen voor zijn eigen optreden naar Tilburg gekomen, want ook hij kwam zijn favoriete artiesten checken. Helaas had zijn grote voorbeeld French Montana afgezegd.

''Misschien rap ik wel door French Montana.''

Ster advertentie
Ster advertentie