FunX

Florence is overdag moeder en 's nachts stripper: ''Ik wil mijn zoontje leren dat je iedereen moet respecteren''

  1. Newschevron right
  2. Florence is overdag moeder en 's nachts stripper: ''Ik wil mijn zoontje leren dat je iedereen moet respecteren''

Overdag is ze moeder, 's nachts staat ze topless te dansen in de stripclub. Het klinkt als een film, maar het is precies hoe het leven van de dertigjarige Florence eruitziet. Dat ze geen alledaags baantje heeft, beseft Florence zelf ook. Morad & Shay waren nieuwsgierig naar haar persoonlijke verhaal en belden haar op.

Zoontje

'Wat moet je kind wel niet denken?' is een vraag waar Florence dagelijks mee te maken krijgt. Ze begrijpt die vraag, maar weet ook dat ze haar zoon geen kwaad doet met haar werk.

''Je kan er een stigma opleggen of het zo groot maken als je maar wilt, maar mijn zoontje kent mij zoals ik echt ben.''

Leven opbouwen

Op dit moment is haar zoontje nog jong, maar als hij wat ouder wordt, zal ze toch moeten vertellen hoe ze haar geld verdient. Hoewel het zeker niet gemakkelijk zal zijn, ziet ze er niet tegenop.

''Net als over pesten, scheidingen en racisme, moet je op een bepaald moment gaan praten over moeilijke dingen in het leven. Dit is niet anders. [...] Ik wil hem leren dat je mensen moet respecteren, hoe je er ook uitziet of wat je ook doet. Zolang ik niets illegaals doe en ik bezig ben met mijn leven op te bouwen, dan is er niets aan de hand. Ik doe hem geen pijn.''

Wil je meer weten over het leven van Florence? Volg dan haar Facebookpagina Mijn Wereld Van Verschil, waar ze haar persoonlijke verhalen deelt.

Ster advertentie
Ster advertentie