FunX

Jonna Fraser over Lowlands: ''Ik ga niet in een tentje slapen, maar ik blijf sowieso chillen''

  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser over Lowlands: ''Ik ga niet in een tentje slapen, maar ik blijf sowieso chillen''

Jonna Fraser doet dit weekend een eigen show op zijn droomlocatie: Lowlands! In een eerder interview met de tienjarige Deshano vertelde hij dat hij niet kon wachten op dat optreden en dat hij misschien zelfs in een tentje zou gaan slapen... Patrick was benieuwd of hij dat écht van plan is en belde hem op.

''Nee, ik ga toch niet een tentje slapen. Ik ben niet echt lekker. En de volgende dagen hebben we ook gewoon shows.''

Live band

Lowlands wordt in de wandelgangen vaak als één van de hoogst haalbare festivals genoemd. Er hebben daar hele grote namen gestaan, maar Jonna vindt het vooral tof dat hij daar nu helemaal zijn eigen show mag doen samen met een live band.

Vibe

Toch is het niet de eerste keer voor Jonna. In 2015 stond hij ook al met New Wave op het festival in Biddinghuizen. ''Ik mocht daar twee liedjes doen en mensen gingen helemaal los.'' Dit jaar verwacht hij ook wel een feestje, maar aangezien hij opent en met een live band staat, zal het een iets rustiger optreden worden.

''Gewoon meegaan met de vibe, daar is m'n show op gebaseerd.''

Migos

Hoewel hij niet blijft slapen in een tentje, blijft hij zeker rondhangen om wat andere optredens checken. Vooral Migos wil hij heel graag zien!

''Ik blijf sowieso chillen en ga Migos checken. De volgende dag sta ik ook met hen op Encore. Ik ga ze gewoon twee keer checken.''

Foto: FunX

Ster advertentie
Ster advertentie