FunX

Wordt DJ DYLVN de DJ Khaled van Nederland? ''Ik heb een plan''

  1. Newschevron right
  2. Wordt DJ DYLVN de DJ Khaled van Nederland? ''Ik heb een plan''

DJ DYLVN is de dj van Ronnie Flex, maar is inmiddels ook zelf getekend bij Top Notch. Hij is daarmee de eerste dj die als artiest wordt getekend bij het label van Kees de Koning. Met een zwaar weekend achter de rug, kwam hij vanmorgen toch helemaal fresh een bezoekje brengen aan de FunX-studio.

Khaled van Nederland

De vorige dj van Ronnie Flex was niemand minder dan Monica Geuze. Dat belooft veel voor DYLVN.. Gaat hij de DJ Khaled van Nederland worden?

''Wat hij doet is dope, ik voel hem wel. Maar laat ik maar gewoon de DJ DYLVN van Nederland worden. Ik heb een plan, ik ga het niet eens zeggen, maar gewoon uitvoeren.''

Vloggen

DYLVN is niet alleen dj, maar hij vlogt ook. Hoewel hij eigenlijk helemaal niet van vloggen houdt, liet hij zich toch overhalen door Ronnie Flex.

''Ronnie is best een stille jongen. Meerdere mensen hebben gezegd dat ik moest gaan vloggen, maar toen hij het zei, ben ik het ook echt gaan doen. Als iemand het zegt die niet veel praat en zo een visie heeft, dan moet je wel.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Introspel

Als dj moet je natuurlijk geen moeite hebben met het herkennen van intro's. Tijdens het introspel werd al snel duidelijk dat DYLVN elke track van Ronnie Flex binnen één seconde herkende. Maar goed kent hij Kanye West en 50 Cent ook?

Aankomende vrijdag komt zijn single Top Bezig uit met Priceless, YOUNGBAEKANSIE en Maxi Milli. Om 13.00 's middags verschijnt ook de videoclip van de track via het YouTube-kanaal van Top Notch.

Foto: FunX

Ster advertentie
Ster advertentie