FunX

Architrackz: "Met Chemelda Dielingen ga ik een platina plaat scoren"

foto: YouTube FunxMusic
  1. Newschevron right
  2. Architrackz: "Met Chemelda Dielingen ga ik een platina plaat scoren"

Een paar weken geleden vertelde Architrackz tijdens De Avondshow over Chemelda Dielingen, een zangeres die hij had gezien op YouTube. Daar heeft de zangeres al meer dan 700.000 views op haar medley! Niet gek dat Architrackz haar connecte. De twee hebben elkaar ondertussen ontmoet en de producer is enorm onder de indruk van haar talent. Hij heeft grote plannen met haar. Deze week was Chemelda voor het eerst in Nederland om te werken aan haar muziekcarrière en om samen met Architrackz langs te komen bij De Avondshow.

Schrijverskamp

"Ik kon het niet geloven", vertelt Chemelda over het contact met de hitproducer. Ze zit in haar examenjaar en gaat volgend schooljaar naar de middelbare school. Een drukke periode voor elke scholier, maar al helemaal voor Chemelda. De jonge zangeres gaat binnenkort namelijk met Architrackz en twee andere producers op schrijverskamp. En dat is niet zomaar een schrijverskamp vertelt Architrackz: "Het is een wisselwerking. Er zijn drie studio's met drie producers." Daar zullen onder andere ook Dopebwoy, Equalz en Cho bangers opnemen. De hitproducer is ervan overtuigd dat Chemelda daar een platina plaat gaat maken.

zangkunsten

Dat Chemelda een hele grote artiest kan worden, liet ze op indrukwekkende wijze horen. Ze zong de sterren van de hemel door de track Is Dit Over van Ronnie Flex en Tabitha te coveren. Hoe dat klonk? Luister zelf maar!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie