FunX

Voor deze artiesten kwamen jullie naar Rolling Loud

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Voor deze artiesten kwamen jullie naar Rolling Loud

De eerste editie van Rolling Loud is helaas ten einde gekomen. De afgelopen twee dagen konden bezoekers losgaan op hits van diverse (inter)nationale sterren. Van S10 in de Ahoy Arena tot Kendrick Lamar op de Snipes mainstage, er was voor ieder wat wils. FunX was aanwezig op Rolling Loud om te checken welke artiesten jullie absoluut niet wilden missen.

foto: FunX

Jasmijn (20) & Milan (19)

Milan: "We zijn voornamelijk gekomen voor Kendrick Lamar, Lil Uzi Vert, JID en Travis Scott en nog aantal andere artiesten. Ik vind ze vooral hard, omdat ze goeie vibes brengen. Ze schrijven goeie muziek, ze komen hard en iedereen fokt met ze. Ik heb het geld ervoor over, hiervoor werk ik. Het ging ons er vooral om welke artiesten we nog niet hadden gezien. Als we ze al hadden gezien, had ik de line-up wel wat minder gevonden."

foto: FunX

Shaloom (20)

"Ik ben speciaal gekomen voor Kendrick Lamar. Ik vind hem dope, omdat zijn identiteit heel duidelijk naar voren komt in zijn muziek en hij altijd wel verhalen vertelt in zijn tracks. De tracks die ik het liefst wil horen van hem zijn Alright en All the Stars. Laatstgenoemde is niet echt een festivalnummer, maar het is wel een persoonlijke favoriet. Daarnaast wil ik ook Rema zien. Hij is echt een cutie en maakt superleuke muziek, dus daar kijk ik ook naar uit. Tot nu toe heb ik genoten van SFB en Metro Boomin, vooral Metro Boomin was écht heel hard."

foto: FunX

Withney (30)

"Ik was eigenlijk voor Lola Brooke gekomen, maar haar optreden is gecanceld. Ik had mijn kaartje voor Rolling Loud vroeg gekocht, omdat ik dacht dat de line-up echt sick zou worden, maar het valt toch een beetje tegen. Ik had graag grote artiesten als Lil Durk, J. Cole en Lil Wayne willen zien. Ik vond SFB en JID wel nice , ondanks dat ik niet de tracks van ze heb gehoord die ik wilde horen. Verder hoop ik volgend jaar meer A-artiesten te zien op Rolling Loud."

foto: FunX

Rozwitha (30)

"Ik was eigenlijk ook voor Lola Brooke gekomen, maar helaas gaat haar optreden niet meer door. Voor de rest vond ik de line-up van dit jaar niet zo dope. Voor het geld dat je betaalt voor een ticket wilde ik wel wat meer old schoold 90's en '00's artiesten zien, maar die waren er helaas niet. Ik heb wel genoten van SFB en JID. Verder vind ik de vibe wel goed op Rolling Loud."

foto: FunX

Sander (32)

"Ik ben voornamelijk voor Kendrick Lamar en Central Cee gekomen. Ik ben al heel lang fan van Kendrick Lamar, al sinds hij bij Black Hippy zat. Central Cee luister ik nu een beetje en ik begin hem ook steeds meer te waarderen. Van Kendrick Lamar hoop ik vooral m.A.A.d City en Bitch don't Kill My Vibe te horen. Dat zijn wel echt classics."

Ster advertentie
Ster advertentie