Music

6lack haalt J.Cole op het podium tijdens concert, fans speculeren over album

foto: Instagram: Rapdirectfoto: Instagram: Rapdirect
  1. Newschevron right
  2. 6lack haalt J.Cole op het podium tijdens concert, fans speculeren over album

6lack is bezig met zijn SIHAL (Since I Have A Lover)-tour en had tijdens zijn concert in Los Angeles J. Cole op het podium als surpriseact. Samen performden ze hun nummer Pretty Little Fears en het publiek werd wild. J. Cole zegt al een tijdje bezig te zijn met nieuwe muziek en het viel fans meteen op dat hij in een nogal aparte outfit op het podium verscheen. Zijn look zou er volgens veel fans op wijzen dat de muziek die hij hopelijk binnenkort uitbrengt iedereen van hun sokken zal blazen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Outfit van een filosoof

Fans wachten al sinds 2020 op zijn nieuwe muziek en merkten gister op dat hij niet bepaald gekleed was alsof hij ging optreden. De rapper kwam namelijk op in een lichtgekleurde joggingsbroek en een T-shirt. Hij droeg zelfs een rugzak, waarop een fan zei "Bro's plane just landed". Anderen vonden dat hij eruit zag als een zwerver: "Bro draagt weer kleding als een dakloze, hij gaat een klassieker droppen" en "Cole, gaat vuur droppen! Hij draagt een outfit van een filosoof lol".

J. Cole nieuwe muziek

In mei van dit jaar vertelde J. Cole dat hij bezig is met zijn nieuwe album dat The Fall Off zal gaan heten. In 2020 kondigde hij de naam van het album al aan met een post waarin hij 'The Fall Off Era' aankondigde. Deze 'Era' zou gaan bestaan uit zijn zesde album The Off Season, het project dat It's A Boy zou heten en als laatste het album The Fall Off. Zijn manager hoopt dat J. Cole dit album van begin tot eind zal gaan performen op zijn tour. In de intro van Summer Walker's laatste EP Clear 2: Soft Life EP, dat ook in mei 2023 uitkwam, rapt J. Cole: "They sit around waiting for you to fall off like the album I’m making".

Ster advertentie
Ster advertentie