Music

Eminem rapt als een malle op Tech N9ne's 'Speedom'

  1. Newschevron right
  2. Eminem rapt als een malle op Tech N9ne's 'Speedom'
Tech N9ne en Eminem rappen super snel op de gloednieuwe track Speedom (Worlwide Choppers 2). De rappers, die beiden bekend staan om hun geniale rijmschema's, laten zien wat ze in huis hebben. Met deze collabo is een droom van Tech N9ne in vervulling gebracht.

Lof
"Ik wilde al heel lang met Eminem werken. Het is grappig om dit te zeggen omdat ik het tegen niemand heb kunnen zeggen. Maar Eminem heeft eindelijk meegewerkt en heeft me met 24 bars gezegend terwijl ik er maar 16 nodig had," vertelde hij onlangs in een interview.

Collabo
Het is niet voor het eerst dat Tech N9ne een andere mc uitnodigt om een paar snelle bars op zijn track te spitten. In 2007 begon het bij het nummer Midwest Choppers. Twee jaar later kwam het tweede deel hiervan uit waarna het nummer Worldwide choppers in 2011 in het leven werd geroepen. Hierop leefden Busta Rhymes, Twista en Yelawolf zich uit.

Album
Wil je meer nieuwe tracks van Tech N9ne horen? Dan kan dat door binnenkort zijn aankomende album Special Effects in huis te halen of te downloaden.

Ster advertentie
Ster advertentie