Music

Natalie La Rose: "Ik heb me er doorheen gebluft"

  1. Newschevron right
  2. Natalie La Rose: "Ik heb me er doorheen gebluft"

FunX Talent Natalie La Rose is in het land! De Somebody-zangeres, die opgegroeid is in de Bijlmer, was te gast bij RTL Late Night. Hier vertelde ze haar succesverhaal nog even in geuren en kleuren. Het was heel lastig om alles op te starten in Amerika. "Mensen die mij voor dit nummer niet kenden, die denken vast van oh dit meisje komt uit het niets en die heeft geluk gehad. Maar er is zoveel aan vooraf gegaan."

Natalie woont inmiddels al vijf jaar in Amerika. Hoewel het nu ontzettend goed gaat, zijn er ook tijden geweest dat ze geen geld had. "Ik bleef soms dagenlang thuis, want als je naar buiten gaat, geef je geld uit. Vooral in een dure stad als LA. Dan at ik m'n noodles die ik nog in m'n kast had liggen."

Trotse ouders
De 26-jarige Amsterdammer heeft haar draai inmiddels gevonden in Hollywood. "Ik had een beetje onder de knie gekregen hoe je in Hollywood praatjes moet maken en ik heb mezelf naar binnen geluld." Maar dat brengt natuurlijk wel de meest avontuurlijke verhalen met zich mee en een bezorgde familie die alles slechts van afstand kan volgen.

"We waren wel bezorgd. We hadden elke dag wel contact met haar. We hoorden over die avonturen en hadden wel zoiets van wow dat ons meisje dat allemaal meemaakt. We waren niet bij haar om te helpen, dus het was coaching van afstand. Maar het is een verstandige meid gebleken. Bij ons in huis is doorzettingsvermogen wel een beetje de norm", aldus papa Marcel La Rose.

FunX Music Awards
Natalie is maar liefst drie keer genomineerd voor de FunX Music Awards die op 21 mei plaatsvinden in de Melkweg! Je kan op haar stemmen in de categorieën Best Single, Best Video en natuurlijk Best FunX Talent.



Ster advertentie
Ster advertentie