Music

Dio's nieuwe album 'De Man' staat voor zoektocht naar succes

  1. Newschevron right
  2. Dio's nieuwe album 'De Man' staat voor zoektocht naar succes

Dio heeft de toon gezet met zijn nieuwe album 'De Man'. Dit is ook meteen de kwaliteitsstandaard waar hij zich op z'n minst aan wil houden. Met zijn album wil de rapper meer over de man Dio vertellen. "Ik heb het gevoel dat ik progressie heb geboekt de afgelopen jaren en dat is allemaal terug te horen op het album."

Zoektoch naar..
'De Man' zijn betekent voor mij ook een zoektocht naar succes. "Ik geloof dat iedere mannelijke twintiger die zoektocht heeft. Iedereen probeert de man te zijn of het nou op straat is, op z'n werk of voor z'n gezin. Dat intrigeerde mij." Het album wordt uitgebracht op 31 mei. Hierop staan onder andere ook samenwerkingen met Jayh, Ronnie Flex, Sef en Bokoesam.

Hitjes, hitjes, hitjes
Morgen treedt Dio op tijdens de FunX Music Awards. Hij gaat dan even terug in de tijd met zijn 'Tijdmachine'. Hij doet dan in ieder geval zijn oude hit. Hoewel Dio wel optreedt, is hij niet genomineerd dit jaar. Natuurlijk gunt de rapper het zijn andere collega's van harte. Zo liet hij zich vol lof uit over Jayh en Cho. "Jayh heeft ook bewezen dat hij consequent hits kan blijven scoren."



Ster advertentie
Ster advertentie