Music

Fresku keert terug met indrukwekkende nieuwe single 'Ik Wil' ft. Shirma Rouse

  1. Newschevron right
  2. Fresku keert terug met indrukwekkende nieuwe single 'Ik Wil' ft. Shirma Rouse

Fresku's nieuwe single 'Ik Wil' bezorgde een aantal mensen op de FunXredactie al kippenvel. Krijgt de Eindhovenaar het bij jou ook voor elkaar? De track is een samenwerking met zangeres Shirma Rouse. Mastermind Teemong is verantwoordelijk voor de albumproductie en regisseerde ook de prachtige videoclip.

"Zou willen dat ik de liefste papa was. Alisha ik wil jou gelukkig maken, de reden zijn dat je lacht. Schatje als je zo naar papa lacht, dan is er niks meer wat ik wil en ben ik van alle lasten af. Want jij bent het. De stilte in de storm. De rust voor papa, als het even te veel is voor 'm."

"Ik wil vaker op mijn knieeën voor mijn schepper, om mezelf dankbaar en nederig op te stellen. Niet wekelijks lopen stressen, betere focus hebben. Geen ego en trots die telkens mijn streven belemerren."

Het nieuwe album van Fresku heet 'Nooit Meer Terug' en verschijnt 4 september bij Top Notch. Het derde album van de rapper uit Eindhoven is geheel geproduceerd door Teemong en bevat gastbijdragen van onder meer MocroManiac, Ronnie Flex, Fit, Braz en Shirma Rouse. ‘Nooit Meer Terug’ wordt op 11 september gepresenteerd in de Effenaar.

TRACKLIST: Fresku - Nooit Meer Terug


01. Nooit Meer Terug
02. Kreeft ft. MocroManiac
03. Gooi Jezelf Weg
04. Trots
05. Nooit Goed ft. MocroManiac
06. Zo Doe Je Dat ft. Teemong, Braz & Go Back To The Zoo
07. Bitchboy
08. Ik Wil ft. Shirma Rouse
09. Gevangen
10. Alzheimer
11. Altijd Alleen ft. Glen Faria & Ronnie Flex
12. Rustig Aan
13. Meisjes/ Jongens ft. Louis Bordeaux
14. Al Is Het Ver Weg ft. Sevdaliza
Ster advertentie
Ster advertentie