Music

Cho, Diplo, Boaz v/d Beatz, Polska en The Partysquad zijn met 'dingen' bezig

  1. Newschevron right
  2. Cho, Diplo, Boaz v/d Beatz, Polska en The Partysquad zijn met 'dingen' bezig

The Partysquad vliegt de hele wereld over, maar speciaal voor het ADE zijn de mannen van de FunXhit Fassen weer in Nederland! Ze bouwen woensdag 14 oktober hun eigen fissa in de Melkweg tijdens FunX presents The Partysquad & ADE Beats - Rebel Yard.

Cho in studio met 'fan' Diplo

Jerry schoof vanochtend bij FunX aan met Cho. De dj van The Partysquad verklapte zelfs dat ze onlangs nog in de studio zaten met o.a. Diplo, Boaz v/d Beatz, Mr. Polska en Cho. Ze hebben daar "dingen" gedaan volgens de dj van The Partysquad. Wat voor dingen wilde hij niet zeggen, maar hij verklapte wel dat Diplo een enorme fan is van Cho: "Hij draait Misschien Wel Hè altijd en overal, van New York tot China," zei Jerry in Start.

WIN: Rebel Yard tickets

The Partysquad neemt op 14 oktober onder andere Mr. Vegas mee naar één van de meest besproken ADE feesten van Amsterdam. Jij kan er trouwens ook bij zijn. Klik hier om kans te maken op kaarten voor FunX presents The Partysquad & ADE Beats - Rebel Yard!

Jamaica

Mr. Vegas staat op het laatste Rebel Yard album The Highest Grade Vol.1; Carribean Kush, maar daarvoor moest Ruben eerst een week naar Jamaica. Dat bleek een hele experience! Ruben had de studio van Bob Marley gehuurd en wat beroemde artiesten zoals Mr. Vegas, Beenie Man en C'Cille uitgenodigd. "Er kwamen uiteindelijk veel meer artiesten langs dan ik vooraf dacht en daar is dope shit uitgekomen," zei Ruben vanochtend in Start.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Partysquad album in 2016

De samenwerkingen met Mr. Vegas en C'Cille staat op The Highest Grade, maar de track met Beenie Man komt op het nieuwe album van The Partysquad te staan. Jerry verklapte ook dat er een samenwerking met de Nederlandse topproducer Diztortion en zangeres Melissa Steel op staat. "We hebben een hele dope track gemaakt voor ons nieuwe album dat volgend jaar uitkomt. Een beetje UK/Grime."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie