• FunX NL
  • - Dance
  • - Slow Jamz
  • FunX Amsterdam 96.1 FM
  • - Arab
  • FunX Den Haag 98.4 FM
  • - Hip Hop
  • FunX Rotterdam 91.8 FM
  • - Reggae
  • FunX Utrecht 96.1 FM
  • - Latin

U-Niq disst Lil Kleine nadat hij Suriname heeft beledigd

U-Niq disst Lil Kleine nadat hij Suriname heeft beledigd

Woensdag 11 januari 2017 - 07:56 uur

Lil Kleine kreeg veel kritiek over zich heen nadat hij zich negatief had uitgelaten over Suriname. Hij had daar een show met DJ Dyna waar weinig mensen op af kwamen. Vervolgens riep hij tijdens zijn volgende show op Curaçao: ''Suriname, ik zeg jullie eerlijk, ik wou daar niet zijn, ik wou zo snel mogelijk weg. Ik wou zo snel mogelijk terug naar Curaçao. Maar 3 van onze vrienden zitten daar nog steeds onder bepaalde omstandigheden!''

Rustig

Veel Surinamers zijn kwaad op Lil Kleine door deze opmerking. Ook de Rotterdamse hiphoplegende U-Niq pikte dit niet. Hij schreef een disstrack waarin hij Lil Kleine de mond snoert.

''Niet praten over m'n land gap, dit is wat je dan moet verduren en het is nog niks. Wat was jij van plan dan, je flopt de show, er kwam niemand gluren en toen ging het mis. Wat was er aan de hand dan, die drank en drugs naar je kop gestegen, jij kleine bitch. Wat had jij gedacht, dat het niet zou komen in je slechtste dromen, dit is wat het is. Denk je dat je mag praten nu dat je rap kent? Nee je moet je bek houden, voordat je wegrent. Je staat op een podium, maar denkt dat je echt bent. Lult uit je nek, net als hoe je aan crack spend.''

Sorry

U-Niq zegt hem dat hij zijn excuses moet aanbieden, anders zal hij ervoor zorgen dat zijn carrière wordt beëindigd. Inmiddels heeft Lil Kleine laten weten dat het niet zijn bedoeling was om Surinamers te beledigen. Ook de originele post van de video is verwijderd.

 

Bekijk hier de duizend lekkerste tracks in de FunX DiXte 1000!

Comments 6

Beveiligingscode
Vernieuwen

lil kleine - 13 januari 2017 - 00:51 uur +1

maar hij heeft gelijk suriname is ook verot paramaribo lijkt niet eens op een hoofdstad. waarom denk je dat al die su's naar nederland toe komen en vele met nederlanders trouwen om halfbloedjes te pronken aan naaste familieden. suriname is niks buiten nederland geen grote economie, geen industrie niks.

Antii for laife - 12 januari 2017 - 18:52 uur +3

Cura ziet er gwn mooier uit dan su..
#BlueCuraçao

Matic - 12 januari 2017 - 09:52 uur 0

U-niq. Serieus van alle halve gare rappers. Komt Kane ook nog. Of die Yukkie B. Die tegenwoordig mantel geld opeist van z'n familie lid. Maar er nooit is. En later stoer doet over geld spenderen. Ik zeg je eerlijk fuck lil kleine. Maar zeg je eerlijk. Die man maakt money. Kan uniq en die opgeblazen hamster niet zeggen.

Jason - 12 januari 2017 - 02:43 uur +3

Wat ik hieruit opmaak is dat het oke is om in dit geval niet een ander te beledigen, maar een heel land, "maar het was niet zo bedoeld, je moet het niet zo serieus nemen? " Niet voor niets is je naam lil kleine, 2x klein, kleiner dan klein! blijf op je plaats, daar waar je klein bent. Echte negers zouden je laten vallen, maare neem niet zo serieus.

Nobady - 11 januari 2017 - 22:53 uur +4

Wat hij heeft gedaan is gewoon wat r al tijden wordt gebeurt met zwartemensen hun eerst belediging en als we r wat van zeggen zijn we altijd volgen hen boos kijk maar naar Sylvana 's gewoon stof om over na te denken
Lobi

dannyplay - 11 januari 2017 - 12:23 uur +5

Lil Kleine had geen show samen met Dyna in Suriname. Dyna's show (goed bezocht) was op 4 januari en de show van Lil Kleine was op 5 januari. Beide in Nightclub Euphoria.

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.30927-u-niq-disst-lil-kleine-nadat-hij-suriname-beledigt"}