Music

GERUCHT: 'Kanye West en Jay Z hebben het goedgemaakt'

  1. Newschevron right
  2. GERUCHT: 'Kanye West en Jay Z hebben het goedgemaakt'

FunX heeft mogelijk goed nieuws voor je als je verslaafd bent aan Niggas in Paris en weer een shot van Watch The Throne nodig hebt. Volgens de eerste geruchten lijkt het erop dat Kanye West en Jay Z de strijdbijl hebben begraven! Dat zou betekenen dat ze weer verder kunnen werken aan de opvolger van het legendarische album uit 2011. Of zou dat langverwachte album met Drake eerst uitkomen?

Come by the house

Waarschijnlijk had niemand na de donderspeech van Kanye gedacht dat het nog goed zou komen met Jay Z. De gestoord goede artiest ging tijdens een optreden compleet los ging op Jay en Bey:

Uitgesproken

Als we Hollywood Life mogen geloven, dan hebben Kanye West en Kim Kardashian hun oude vrienden Jay Z en Beyoncé afgelopen maand thuis uitgenodigd. Dat zou plaatsgevonden hebben na een zeer lang telefoongesprek waarin alles uitgesproken is, zodat het geen rol zou spelen tijdens het familiebezoek. Een insider vertelt het magazine dat Jay Z begripvol was en Kanye vergaf voor de opmerkingen die hij vlak voor zijn mental break down deed.

Kids first

Kanye West dook vrijdag nog op tijdens de inauguratie van Donald Trump. Volgens E! News staan muziek en politiek inmiddels op een tweede plan, want zijn kinderen hebben de hoogste prioriteit. Kanye zou een goede vader willen zijn en op die manier zijn overleden moeder trots willen maken.

Watch the Trone 2?

Muziek staat dus niet meer op #1 bij Kanye, maar dat betekent niet dat hij stil zit. Het gerucht gaat dat ze zich met Jay Z oriënteren op een opvolger van Watch The Throne. Ook zou Yeezus overwegen om de afgebroken Saint Pablo Tour voort te zetten.

Ster advertentie
Ster advertentie