Music

6 gloednieuwe albums die je niet mag missen!

  1. Newschevron right
  2. 6 gloednieuwe albums die je niet mag missen!

Een dag vol nieuwe albums! In de Verenigde Staten werden maar liefst drie albums gedropt, namelijk door Meek Mill, Tyga en Tyler, the Creator. Niet je favoriete artiesten? Geef het toch een kans, want de featurings met Kanye West, Quavo, Ty Dolla $ign, Young Thug, Lil Wayne, Frank Ocean, Future of Lil Uzi Vert kun je vast wel waarderen.

Meer een liefhebber van Nederlandstalige oldschoolhiphop? Rico & Sticks zijn terug met een nieuw album. Dat is niet alles: er is ook nog de nieuwe EP van Drummakid en een nieuwe EP van Dizzee Rascal.

Meek Mill - Wins & Losses

Het derde album van Meek Mill is daar! Wins & Losses bevat maar liefst zeventien tracks met featurings van onder andere Ty Dolla $ign, Lil Uzi Vert, Young Thug en Rick Ross.

Tyga - Bitch I'm The Shit 2

In 2011 bracht Tyga zijn mixtape Bitch I'm The Shit uit. Vandaag keert hij terug met deel twee, met hele vette featurings. Onder andere Kanye West, Young Thug, Quavo en Ty Dolla $ign zijn op het project te horen.

Tyler, the Creator - Flower boy

Drie jaar geleden kwam Tyler, the Creator met zijn laatste album Cherry Bomb. Vandaag is hij terug met Flower Boy, waarvoor hij samenwerkte met onder andere Lil Wayne, A$AP Rocky, Frank Ocean en Jaden Smith.

Drummakid - Here goes nothing

De Engelstalige rapper én drummer dropte vorig jaar zijn debuut-EP NewK!d!nClass. Vandaag keert hij terug met een nieuwe EP genaamd Here Goes Nothing.

Dizzee rascal - Focus

Dizzee Rascal is één van de grondleggers van de grime scene. In 2003 dropte hij zijn Boy In Da Corner. Op dezelfde dag, veertien jaar later, besloot Dizzee zijn gloednieuwe EP Raskit uit te brengen.

Rico & Sticks - IZM

Voor de liefhebbers van de oldschool Nederlandstalige hiphop is er ook goed nieuws. Rico en Sticks zijn back, al zijn ze eigenlijk nooit écht weggeweest. In ieder geval zijn ze nu weer samen te horen op het album bestaande uit veertien tracks. De productie werd gedaan door Kubus.

Ster advertentie
Ster advertentie