Music

Kanye West is het niet eens met tegenaanklacht van Lloyd's of London

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West is het niet eens met tegenaanklacht van Lloyd's of London

Kanye West heeft geen goed woord over voor de tegenaanklacht die Lloyd's of London tegen hem indiende. Volgens het bedrijf zouden drank en drugs ervoor hebben gezorgd dat de artiest mentaal instortte. Door de instorting ging de Saint Pablo Tour niet door.

onmacht

Kanye West en Lloyd's of London zijn met elkaar verwikkeld in een juridische strijd. De artiest zou recht hebben op honderdduizenden dollars van het verzekeringsbedrijf, vanwege zijn mentale problemen en de daardoor afgelaste tour. Het bedrijf wil het geld niet uitkeren, want dan moet onmacht de reden zijn voor de afgelaste tour. Volgens het bedrijf is dat bij Kanye West niet het geval. In Lloyd's tegenaanklacht komt naar voren dat het gebruik van drugs en alcohol de oorzaak zouden zijn voor de afgelaste tour.

uitleg

West is het niet eens met de tegenaanklacht en reageert in een gerechtelijk document: "Ze hebben niets wat ook maar in de buurt komt van een uitleg waarom ze niet betalen, ooit zullen gaan betalen of een gedegen beslissing zullen nemen. Hiermee impliceren ze dat Kanye's marijuanagebruik ze een basis geeft om onze claim te weigeren en de honderdduizenden dollars aan verzekeringsgeld in eigen zak te houden". Volgens de artiest zoekt het verzekeringsbedrijf gewoon een excuus om niet te hoeven betalen.

Het hele rechtsdocument van Kanye West is hier te lezen.

Ster advertentie
Ster advertentie